Je Winkelmandje

Algemene voorwaarden

Door “www.hollandshigh.nl” te gebruiken en onze producten en diensten te bestellen, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
Door deze webpagina te gebruiken en te bestellen bij Hollands High, bevestigt u dat u 18 jaar of ouder bent. De website samen met de diensten en producten zijn bedoeld voor volwassenen.

De wetten van Nederland legaliseren alle producten op de website van Hollands High. We kunnen de legaliteit van onze producten niet garanderen in het land waar u woont. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om uzelf te informeren over lokale wetten, invoer- en douanewetten voordat u tot aankoop overgaat. U verklaart zelf dat het legaal is om onze producten in uw woonland te importeren. Door producten bij Hollands High te kopen, accepteert u de volledige verantwoordelijkheid voor producten die wij aan u leveren.

Wij leveren alleen wietzaden voor persoonlijk gebruik. Hollands High verkoopt geen zaden op grote schaal. Hollands High behoudt zich het recht voor om bestellingen te annuleren in geval van schending van deze voorwaarde.

Hollands High verzekert u niet dat producten beschikbaar, geschikt of legaal zijn buiten Nederland. Alle informatie die beschikbaar is via de website of gerelateerde links, van personeel via de telefoon of e-mail of enige andere vorm van uitwisseling is bedoeld om te informeren of op te leiden. De informatie is geen aanbeveling. Gebruik de informatie op de website op eigen risico. Hollands High staat niet in voor de juistheid van de informatie op de site.

U accepteert de volledige aansprakelijkheid voor eventuele schade, persoonlijk letsel, verlies van eigendommen of andere verliezen die kunnen voortvloeien uit het bestellen, gebruiken of misbruiken van een product dat bij Hollands High is gekocht. Hollands High, eigenaren, personeel en andere vertegenwoordigers zijn niet betrouwbaar voor de acties van de klant.

Hollands High ontmoedigt elk illegaal gebruik van producten op de website. We raden u aan om te overleggen als u het niet zeker weet.
De producten op onze website hebben geen medicinale werking. Onze producten mogen niet als medicijnen worden gebruikt of medicijnen vervangen.

Op alle illustraties, teksten, logo’s op Hollands High berust copyright. Commercieel gebruik van de inhoud is verboden, tenzij geautoriseerd door middel van schriftelijke toestemming van Hollands High.

Alle rechten voorbehouden.

Gratis verzending

Op bestellingen vanaf €100,-

Snelle Klantenservice

Open van Ma t/m vrijdag

Track & Trace shipping

Volg je pakket real time

100% Discreet

Wij respecteren uw pricacy