Show Filters

Toont alle 28 resultaten

Toont alle 28 resultaten

Electrische aanstekers en clippers

aanstekers
Aanstekers

Als je een echte cannabis liefhebber bent kun je een aansteker echt niet missen in je accessoires collectie. Er zijn veel verschillende soorten aanstekers en op onze webshop vind je een aantal van onze favorieten. Aanstekers vallen in de categorie van dingen die je altijd mee moet hebben. Wel moeten ze afkomstig zijn van enkel de beste Headshop Hollands High.

We hebben keuze uit verschillende aanstekers zoals clipper aanstekers van Royal Queen Seeds, deze zijn perfect voor het aansteker van een joint. Ook hebben wij elektrische aanstekers die ideaal zijn om te gebruiken in alle weersomstandigheden. Deze aanstekers werken namelijk in weer en wind. De aanstekers zijn stevig van materiaal en hebben de beste prijs. Ook hebben ze geen gas nodig waardoor ze milieuvriendelijk zijn.

Ook verkopen wij een handige tool zodat jij nooit meer je aansteker kwijt hoeft te raken. De lighter leash is een tool waar je je aansteker in kunt schuiven die je helpt om je aansteker niet meer kwijt te raken. Met het terug schietende draadje raak je je aansteker niet meer kwijt. Elke standaard aansteker past er in en met het clipsysteemkun je hem gemakkelijk aan je sleutelbos hangen.