Show Filters

Toont alle 36 resultaten

Toont alle 36 resultaten

Magische truffels & Microdosering

magische truffles
Magische truffles

Er zijn ontzettend veel paddenstoelen die psilocybine bevatten dit is het stofje wat in je lichaam omgezet word in psilocybine wat een psychoactieve werking heeft. Maar er zijn maar een klein aantal paddenstoelen die sclerotia ontwikkelen. Sclerotia is een verzamelnaam voor bepaalde schimmels die bij vele bekend zijn als magische truffels. Normaal gesproken groeien er paddenstoelen vanuit een stelsel zwamdraden. Als de omstandigheden niet optimaal zijn onstaat er onder de grond tussen de zwamdraden sclerotia, om voedingsstoffen in op te slaan. Veel paddenstoelen bevatten psilocybine wat dus ook word opgeslagen in de sclerotia. Dit proces zorgt voor het onstaan van de magische truffels.

Elke soort in onze online smartshop heeft zijn eigen unieke kenmerken en effecten wat zorgt voor verschillende tripervaringen bij de verschillende soorten. Er zijn meerdere elementen die invloed hebben op je trip ervaring. De aanbevolen hoeveelheid truffels voor een mild effect is 5 tot 7 gram per persoon. Echter hangt dit ook af van je gewicht, tolerantie en de effecten die je wilt behalen. Na het consumeren van de truffels duurt het ongeveer een half uur tot uur tot je de effecten zult ervaren. Dit trip zal ongeveer 3 tot 6 uur duren. Het word aangeraden de truffels te nemen op een lege maag voor een optimaal effect.

Wees ook goed voorbereid zodat je een goede trip zult ervaren. Het is altijd een goed idee om een rustige en nuchtere trip-sitter in te schakelen, die jou kan helpen als je je niet goed voelt. Sta open voor de nieuwe ervaringen die je zult beleven zodat je de trip niet als onplezierig zult ervaren. Voor een optimale voorbereiding op je trip kun je in onze webshop ook tripstoppers bestellen.