Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Kweek je eigen magische paddo’s

magische paddo kweekset
Magische paddo’s kweekset

Paddo’s zijn paddenstoelen die de stof psilocybine bevatten, deze stof word in je lichaam omgezet in psilocine deze stof heeft een pschoactieve werking op je hersenen. Door de hallucinogene paddenstoelen ga je de wereld anders zien, niet alleen ga je de wereld letterlijk anders zien maar kan het mentaal ook veel effecten hebben. De verschillende soorten paddo’s die wij bieden, hebben verschillende werkingen. Ook bieden wij magische truffels in onze online smartshop.

Het verkrijgen van paddo’s is nog nooit zo makkelijk geweest met een paddo kweekset van Hollands High. In onze online smartshop vindt je verschillende soorten paddo kweeksets. Het kweken van deze magische paddenstoelen is erg makkelijk, de set bevat alles wat je nodig hebt. Met een kweekset kun je in een korte tijd van gemiddeld 2 tot 3 weken je eigen paddo’s plukken.

Je kunt ervoor kiezen om de paddo’s vers te consumeren of te drogen, als je de paddo’s droogt zijn ze een stuk sterker en makkelijk te microdoseren. De magische paddenstoelen op verschillende manieren consumeren zoals er op te kauwen, er thee van te maken of capsules van te maken. Je trip kan binnen een half uur tot uur na het consumeren beginnen en zal gemiddeld 3 tot 8 uur duren, afhankelijk van de dosering. De aanbevolen dosering is ongeveer 1 tot 3 gram gedroogde paddo’s , afhanklijk van je ervaring en gewicht. Voor verse paddo’s wordt het aanbevolen ongeveer 10 tot 30 gram te consumeren.