Show Filters

Toont alle 31 resultaten

Toont alle 31 resultaten

Capsules

smartshop capsules
Smartshop capsules

Als je op zoek bent naar capsules die een energiek, kalmerend, stimulerend of psychedelisch effect hebben, ben je bij Hollands High op het juiste adres. In onze smartshop hebben we een groot aanbod aan capsules met verschillende effecten. De capsules kunnen je helpen als je een stemmings boost nodig hebt, ’s avonds gaat chillen of je bewustzijn verruimen. Het zijn kruidensubstanties, dit maakt het niet verslavend en heeft het verder geen negatieve bijwerkingen.

De capsules zijn gemaakt door moderne chemie die gebruik maakt van de actieve ingrediënten van verschillende planten en essentiële verbindingen uit zowel biologische als niet-biologische bronnen. Deze verbindingen en ingrediënten van planten zijn uitgebalanceerd om ervoor te zorgen dat gebruikers precies het gevoel krijgen waarnaar ze op zoek zijn.

Wij verkopen capsules van merken zoals Happy Caps, Mister Maka, en ons eigen merk Hollands High. Het merk Happy Caps heeft veel verschillende soorten capsules deze bieden effecten die je een euforisch gevoel geven, je een trippend effect geven, en energie boosters. Neem een kijkje tussen ons assortiment en vind de capsule die voldoet aan al jou eisen en behoeften.