Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Hollands High en Mister Maka kratom

kratom
Kratom

In onze online smartshop vindt je verschillende soorten kratom. Kratom wordt gemaakt van de Kratomboom die ook wel bekend staat als Mitragyna speciosa. Het wordt al vele jaren gebruikt door de psychoactieve effecten die het biedt. Bali en Thailand zijn de leveranciers van kratom. Kratom wordt steeds populairder door het psychoactieve effect, dit wordt vooral genomen door middel van kartomthee en kratom poeder. De Zuidoost-Aziatische boom heeft bladeren die alkaloiden bevatten, alkaloiden hebben vergelijkbare effecten als opiaten.

Vroeger werd er gedacht dat alkaloïde mitragynine de belangrijkste psychoactieve kracht was in Kratom. Tegenwoordig wijzen onderzoekers op minstens 7 hydroxy-mitragynine die deze effecten kunnen veroorzaken. Er zijn een aantal verschillende soorten kratom die allemaal een ander effect bezorgen. De ene variant kan een ontspannend effect bieden en de andere een stimulerend effect. Ook kan de werking van Kratom een ander effect hebben bij iedere gebruiker.

Omdat er nog niet veel onderzoek gedaan is naar Kratom is het nog niet bekend of het ook werkt als medicijn. Het wordt voornamelijk recreatief gebruikt, maar volgens gebruikers kan het helpen met het verminderen van chronische pijn, slaapproblemen en angststoornissen.  Als je last hebt van slaap problemen kun je ook een van onze slaapsupplementen proberen. De effecten van kratom kun je binnen 15 tot 20 minuten na inname voelen, en het kan 2 tot 5 uur aanhouden. Het is belangrijk water bij de hand te hebben, aangezien het product zware dorst kan veroorzaken.