Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Salvia kruiden en gedroogde bladeren

salvia
Salvia

Salvia is een van de meest psychoactieve planten die je op de markt kunt vinden. En in de smartshop van Hollands High kun je het bestellen. De plant veroorzaakt psychedelische effecten die van nature voorkomen. Salvinorin is het actieve ingrediënt van salvia die zorgt voor de krachtige effecten van de plant. Het werd vroeger al gebruikt door de sjamanen om rituelen en genezingen uit te voeren. Laat in de twintigste eeuw werd de plant in de westerse wereld bekend als hallucinogene drug.

Het kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zoals het kauwen op bladeren, het maken van een thee en ook kan het gerookt worden. Het roken van de plant kan nadelige effecten hebben zoals hoofdpijn, geïrriteerde luchtwegen of slapeloosheid. Het consumeren van de plant kan leiden tot misselijkheid. De plant kan een heftige trip veroorzaken dus zorg ervoor dat je goed voorbereid bent.

Na het roken van salvia kun je de effecten na 30 seconden al voelen, na 5 tot 10 minuten is de trip op het hoogtepunt, en de effecten zullen na 20 tot 30 minuten uitwerken. Bij het kauwen van de bladeren zal het langer duren voor je de effecten voelt, maar zullen de effecten ook langer aanhouden. Salvia heb je in 3 verschillende sterktes, 5 x, 10 x en 20 x extract. De dosering hangt af van de sterkte.