Show Filters

Toont alle 38 resultaten

Toont alle 38 resultaten

Amsterdam Genetics Cannabis Seeds

amsterdam genetics white

Amsterdam genetics is een cannabiszaden merk wat ontwikkeld is door een van de belangrijkste mensen in de cannabis industrie. Door de 35 jaar ervaring kun je er zeker van zijn dat je de beste zaden in de branche krijgt. Ze hebben een breed assortiment aan gefeminiseerde wietzaden die wij bij Hollands High aanbieden. Het doel van Amsterdam genetics is om consistent top kwaliteit te leveren en betrouwbaar te zijn.

Als je zaden koopt van Amsterdam genetics krijg je gegarandeerd een uitstekende oogst. Amsterdam genetics koestert de klassieke genetica die ze hebben geërfd van de wereld-wiethoofdstad Amsterdam. Elke cannabis liefhebber moet genieten van deze eerste klas cannabis zaden.

Ze hebben zaden die een van de beste groeipercentages op de markt hebben. Met een grote keuze uit unieke soorten is elke cannabis liefhebber voorzien. Amsterdam Genetics is opgericht door onze vrienden van de Boerenjongens coffeeshops, gevestigd in Amsterdam, en genieten nu al van wereldwijde aandacht met hun hoogwaardige wietzaden. Begin je kweek met de zaden van Amsterdam genetics door ze te bestellen bij HollandsHigh!