Show Filters

Toont alle 76 resultaten

Toont alle 76 resultaten

barneys farm
Barneys Farm

Barneys Farm is een succesvolle wietzaden bank die soorten zoals Laughing Buddha, Liberty Haze en Amnesia Lemon heeft ontwikkeld. De cannabiszaden bank is opgericht in 1986 en hebben van de kleine boerderij die hoogwaardige cannabis soorten kruisten een wereldberoemd productiebedrijf voor cannabiszaden gemaakt. In de jaren 90 liep Barney’s Farm voorop in de cannabisindustrie, met zijn bekende coffeeshop in hartje Amsterdam. Barney’s Coffee Shop werd al snel de favoriete bestemming van veel cannabis liefhebbers.

Bij Hollands High bieden wij met trots een selectie van de beste cannabis zaden van Barney’s Farm aan. Barney’s Farm brengt nog regelmatig nieuwe soorten uit die je zeker zult zien verschijnen in onze online smartshop. De zaden zijn uiteraard erg geschikt voor thuiskwekers, en met voedingsproducten uit onze growshop zul je snel genieten van een grote plant met een verrassende opbrengst.

De unieke en onverslaanbare geur en smaak van de cannabis soorten onderscheidt Barney’s Farm van andere cannabiszaden banken. Of je nu een ervaren of beginnende kweker bent, met Barney’s Farm heb je de beste soorten en de beste opbrengsten. Bekijk ons grote aanbod aan Barney’s Farm cannabis zaden en begin je kweek goed.