Show Filters

Toont alle 12 resultaten

Toont alle 12 resultaten

hollandshigh
Hollands High

Als je op zoek bent naar nieuwe Nederlandse wietsoorten dan ben je bij onze smartshop aan het juiste adres. Ons team heeft zijn best gedaan in het creëren van zes nieuwe geweldige soorten. De wietzaden zijn van hoge kwaliteit en worden getest voor gegarandeerde ontkieming. De zaden worden goed verpakt zodat ze veilig bij jou thuis aankomen. Bij het kopen van de Hollands High wietzaden krijg je GRATIS een fantastische Hollands High grinder zodat je je eerst gekweekte cannabis meteen kunt testen!

Candy kush banana heeft een uitgesproken fruitige smaak met een lichte vleug van citrus vruchten. Grapefruit gorilla komt voort uit genetica van Mendocino Purps, Afghan en Skunk wat zorgt voor een krachtig effect. Deze soort heeft een geurmengeling van zoete pruimen, sandelhout, zwarte bessen en een vleugje gember. Hollands haze heeft een fruitige, citroen smaak. Ontdek de rest van de heerlijke Hollands High soorten en begin je kweekavontuur met de wietzaden van Hollands high.

Al onze soorten zijn gefeminiseerde zaden, en hebben een keuze uit autoflowering zaden. Bestel onze nieuwe soorten wietzaden en ben een van de eerste met deze geweldige nieuwe soorten.