Show Filters

Resultaat 1–100 van de 132 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–100 van de 132 resultaten wordt getoond

Royal Queen Seeds

royal queen seeds

Royal Queen Seeds biedt cannabis zaden van hoge kwaliteit. De zaden worden allemaal biologisch gekweekt en worden met de hand geselecteerd om de hoogste kwaliteit te garanderen. De zaden worden dagelijks getest om ontkieming te verzekeren. Ook worden de zaden goed verpakt om ze te beschermen tegen alles wat de zaden zou kunnen beschadigen. Alle zaden zijn gefeminiseerd zodat de kweker zich geen zorgen hoeft te maken om de zaden te onderscheiden van de mannelijke zaden.

De zadenbank is opgericht in 2007 en opende hun eerste winkel in Amsterdam aan de Damstraat 2010. In 2011 Lanceerden zei hun website, en opende ze in 2015 hun tweede winkel in Amsterdam. In 2016 verwelkomden zei hun eerste klanten in hun nieuwe winkel in Barcelona. Royal queen seeds is een innovatief bedrijf, en denken dus ook aan het milieu. Ze staan daarom ook voor biologische en duurzame kweekmethodes.

Royal Queen Seeds is een wietzaden bank met betrouwbare zaden van hoge kwaliteit door de vele jaren ervaring. Bij het bestellen van wietzaden van Royal Queen Seeds zul je zeker niet teleurgesteld zijn. Deze zaden leveren namelijk een verrassende oogst met wiet soorten van hoge kwaliteit. De zaden zijn geschikt voor beginnende kwekers, gevorderde kwekers en thuis kwekers. Kijk tussen het grote aanbod Royal Queen Seeds wietzaden in onze smartshop en begin je veelbelovende kweek.