Show Filters

Toont alle 26 resultaten

Toont alle 26 resultaten

sensi seeds
Sensi Seeds

Sensi Seeds is een van de eerste wietzaden banken in Amsterdam, en uitgelopen tot ’s werelds grootste producenten. Sensi seeds heeft een groot assortiment van wel meer dan 500 verschillende soorten. Bij Hollands High hebben we een keuze gemaakt en bieden wij jullie onze favoriete soorten. Het doel van Sensi seeds is om cannabisgebruik en erkenning van de therapeutische en industriële voordelen daarvan te normaliseren.

Sensi seeds is opgericht in 1985 en heeft dus al vele jaren ervaring in het produceren van cannabis zaden. De zaden die Sensi Seeds creëert zijn dus ook van hoge kwaliteit. Ze hebben dan ook als doel om de kweker uitmuntende en speciale wietsoorten te bieden.

Door het gebruiken van de wereldberoemde zaden van Sensi Seeds zul je ervan verzekerd zijn dat je kweek uitstekend verloopt. Ook kun je gebruikmaken met voedingssupplementen uit onze growshop om je plant een optimale groei te bieden. De zaden zijn geschikt voor elke kweker, of je nu een beginnende kweker, ervaren kweker of thuis kweker bent, met Sensi Seeds kan het allemaal. Kijk tussen ons aanbod Sensi Seeds cannabiszaden en vind je favoriete soort.