Je Winkelmandje

Retourneren & Garantie

Ja, je hebt meestal het recht om je bestelling te retourneren bij Holland’s High, met enkele voorwaarden. Hier zijn de typische voorwaarden voor retournering:

Niet-verse producten: Je kunt over het algemeen producten retourneren die geen verse producten zijn. Dit omvat items zoals accessoires, kleding of andere niet-bederfelijke goederen.

Ongebruikt en in originele verpakking: De geretourneerde producten moeten in ongebruikte staat verkeren en zich nog in hun originele verpakking bevinden. Dit betekent dat ze niet geopend, gewijzigd of beschadigd mogen zijn.

Tijdslimiet: Er kan een tijdslimiet zijn voor het retourneren van producten. Het is belangrijk om de retourvoorwaarden op onze website te raadplegen of contact op te nemen met onze klantenservice om te controleren hoe lang je hebt om een retourzending aan te vragen.

Het retourneren van een artikel bij Holland’s High is eenvoudig. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

Neem contact op met onze klantenservice: Als je besluit om een artikel te retourneren, neem dan eerst contact op met onze klantenservice. Dit kan via e-mail of een contactformulier op onze website. Vertel hen welk artikel je wilt retourneren en geef een reden voor de retourzending.

Overleg met onze klantenservice: Ons klantenserviceteam zal je verzoek voor een retourzending beoordelen. Ze zullen je begeleiden en indien nodig een retourlabel voor je genereren. Het is belangrijk om te zorgen dat je retourverzoek in overeenstemming is met ons retourbeleid.

Verpak het artikel: Plaats het artikel dat je wilt retourneren in de originele verpakking, indien mogelijk. Zorg ervoor dat het artikel in dezelfde staat verkeert als toen je het ontving, en voeg eventuele bijbehorende accessoires of documentatie toe.

Gebruik het retourlabel: Als je een retourlabel hebt ontvangen, plak dit dan op het pakket. Dit label bevat doorgaans alle benodigde informatie voor de retourzending, inclusief het retouradres.

Verzend het artikel: Breng het verpakte artikel naar een verzendpunt of vervoerder, afhankelijk van de instructies die je hebt ontvangen van onze klantenservice. Zorg ervoor dat je een bewijs van verzending krijgt voor je retourzending.

Bij Holland’s High bieden we doorgaans een garantieperiode van 30 dagen op onze artikelen, op voorwaarde dat ze voldoen aan bepaalde criteria:

Niet-verse producten: De garantie van 30 dagen is over het algemeen van toepassing op niet-verse producten, zoals accessoires, kleding en andere niet-bederfelijke goederen.

Ongebruikt en in originele verpakking: Om in aanmerking te komen voor garantie, moeten de geretourneerde producten doorgaans in ongebruikte staat verkeren en zich nog steeds in hun originele verpakking bevinden. Dit betekent dat ze niet geopend, gewijzigd of beschadigd mogen zijn.

Het is belangrijk om eventuele garantieclaims binnen de aangegeven garantieperiode in te dienen en ervoor te zorgen dat de producten aan de bovenstaande criteria voldoen. Als je vragen hebt over de garantievoorwaarden voor een specifiek artikel of als je een garantieclaim wilt indienen, neem dan contact op met onze klantenservice. Ons team staat klaar om je te helpen en eventuele problemen met je artikelen op te lossen binnen de geldende garantieperiode.

Bij Holland’s High zijn er bepaalde producten die meestal buiten ons retourbeleid vallen vanwege hun aard en wettelijke beperkingen. Deze producten omvatten: Verse producten: Producten zoals

  • Truffels
  • Growkits
  • Brownies
  • Snoepjes

en andere bederfelijke goederen worden over het algemeen niet geretourneerd vanwege gezondheids- en veiligheidsredenen. Het retourneren van deze producten kan de kwaliteit en veiligheid in gevaar brengen.
Producten met een houdbaarheidsdatum: Artikelen met een houdbaarheidsdatum kunnen ook buiten ons retourbeleid vallen, omdat hun kwaliteit en veiligheid na verloop van tijd kunnen worden beïnvloed. We raden klanten aan om de houdbaarheidsdatuminformatie zorgvuldig te controleren voordat ze een aankoop doen.

Lees hier ons Retour & Garantie beleid

Retourbeleid

Hollands High streeft ernaar om de beste leveringen te bieden. Als u echter niet tevreden bent met ons pakket en de aankoop, kunt u het pakket binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling op uw afleveradres aan ons retourneren.
Hier zijn onze voorwaarden voor geretourneerde goederen, lees ze alstublieft zorgvuldig door.

Voorwaarden voor retourneren

Versproducten, waaronder magische paddenstoelen en magische kruiden, komen niet in aanmerking voor retournering vanwege hun korte houdbaarheid . Als u niet tevreden bent met onze vers-producten, neem dan contact op met onze klantenservice en wij kunnen u mogelijk helpen.

Voor gezondheidsdoeleinden komen energizers, pijpjes, verdampers en vergelijkbare producten alleen in aanmerking voor retournering als ze ongebruikt zijn geretourneerd en de originele verpakking onaangetast is.

Alle pakketten moeten in de originele verpakking zijn verzegeld, ongeopend, ongebruikt of onbeschadigd, indien van toepassing, om in aanmerking te komen voor retournering.

Vereisten voor vervanging

Als u een pakket heeft ontvangen dat tijdens de levering is beschadigd, moet u dit binnen zeven dagen na ontvangst op uw afleveradres aan ons melden. Schrijf ons op ons e-mailadres over de schade aan de bestelling en voeg foto’s toe. Het pakket wordt naar ons teruggestuurd, waarna we de originele levering zullen inspecteren en, indien van toepassing, het pakket vervangen en leveren.

Als een Hollands High-product kapot is terwijl het nog onder garantie valt, neem dan contact met ons op, en stuur afbeeldingen en details van het defect. Zodra we het product ontvangen en hebben geinspecteerd, zullen we het repareren of u een vervanging sturen.

Voorwaarden voor terugbetaling

Als u een terugbetaling aanvraagt, moet u het artikel naar het magazijn retourneren voor inspectie. Als het aan de gestelde voorwaarden voldoet, wordt de terugbetaling goedgekeurd. Een terugbetaling wordt indien mogelijk via uw oorspronkelijke manier van uw betaling.
Houd er rekening mee dat retourkosten niet vergoedbaar zijn, tenzij het pakket tijdens de levering is beschadigd of onder garantie valt.

Gratis verzending

Op bestellingen vanaf €100,-

Snelle Klantenservice

Open van Ma t/m vrijdag

Track & Trace shipping

Volg je pakket real time

100% Discreet

Wij respecteren uw pricacy