Blueberry Haze Muffin

4.95

Wij hebben een nieuwe draai gegeven aan de tijdloze favoriet van het koffieshop, De Blueberry Haze Muffin. Maar onze versie heeft meer gemeen met de koffieshops van Amsterdam dan je lokale koffieshop, omdat onze magische Blueberry Haze Muffin bereid is met een speciaal tintje. Als je cannabis muffins online wilt kopen, ben je op de juiste plek. De Blueberry Haze Muffin is zorgvuldig gemaakt met een speciaal recept door de bakkers bij Cannabis Bake House.

Ingrediënten van Blueberry Haze Muffin

De met cannabis doordrenkte Blueberry Haze Muffin is het meest populaire item in onze bakkerij! We gebruiken cannabispoeder om deze heerlijke muffins te maken, en verrijken ze met bosbessen. Alle ingrediënten geven samen hun smaak aan deze muffin en, in combinatie met bes is dit één van de meest smakelijke en fruitige gebakjes die je op de markt zult vinden.

Ze hebben niet al die ongezonde toegevoegde suikers en synthetische chemicaliën die tegenwoordig overal in de winkelschappen te vinden zijn. Wij maken gebruik van goede oude gekweekte natuurlijke ingrediënten die je lichaam verdient en van ons gewend bent. Net als alle andere ingrediënten die we gebruiken, is de bosbes een puur product uit de natuur. Ze combineert uitstekend met Cannabis en biedt je alles om je op te vrolijken. Voordat je er koopt, moet je er rekening mee houden dat deze muffins geen THC bevatten waardoor je een high effect krijgt.

Voordelen en smaken van Blueberry Haze Muffin

Het bessenaroma van de Blueberry Haze Muffin zorgt ervoor dat je je energiek, gelukkig of ontspannen voelt. De geur kan je zenuwen helpen kalmeren als je je voelt alsof er geen licht aan het eind van de tunnel is! Mensen met pijn kunnen ook profiteren van deze smakelijke snack – niet alleen vermindert de zure smaak hun ongemak, maar het eten ervan zorgt ook voor betere slaapgewoonten.

Gebruik en opslag van Blueberry Haze Muffin

Muffins zijn een geweldige manier om van de voordelen van cannabis te genieten zonder je high te voelen. Muffin-fans kunnen ze op elk moment eten, wat betekent dat ze altijd voor je klaar staan ​​als de stress de overhand krijgt! Het gebruik van edibles is minder intensief dan het roken van wiet, dus het maakt niet uit of iemand dit nog nooit eerder heeft gedaan of niet verdraagt ​​- muffins zullen iemands dag met slechts één hap verbeteren. Bewaar ze op een droge plaats om bederf te voorkomen of beter nog, bewaar ze in de koelkast.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Blueberry Haze Muffin” te beoordelen