Amnesia Haze Brownie

4.95

Amnesia Haze Brownies zijn een product dat ontstaan is uit onze vele pogingen om cannabis in edibles te verwerken. We produceren al heel lang eersteklas chocoladegebakjes die vast indruk op je maken en je naar meer doen verlangen. Deze traktatie smaakt heerlijk en bevat de gezonde cannabinoïden, CBD. Het is een niet-psychoactieve stof in cannabis met verschillende voordelen, zoals voor medicinaal gebruik. Ze zijn de perfecte manier om te genieten van alle eigenschappen van de Amnesia Haze-soort minus alle psychoactieve effecten die je voelt wanneer je THC gebruikt. Bestel de jouwe vandaag nog bij Hollands High en merk hoe ze je dag opfleuren.

Ingrediënten van Amnesia Haze Brownies

Amnesia Haze brownies worden bereid met natuurlijke ingrediënten om de kwaliteit te waarborgen. De bakkers mijden kunstmatige ingrediënten en gaan voor natuurlijke smaken. Ze bevatten ongezoet cacaopoeder en een infuus van Amnesia Haze minus de THC. We gebruiken eersteklas technieken bij het extraheren van de THC die we in onze andere producten gebruiken.

Voordelen van Amnesia Haze Brownies

De bakkers van Amnesia Haze Brownies hadden één doel voor ogen: brownies maken die al het lekkers van de Amnesia Haze bevatten zonder de psychoactieve effecten. Met de concentratie aan CBD helpen de brownies bij het ontspannen van spieren en het verlichten van pijn. Bovendien zijn ze een perfecte manier om te genieten van een gezellige avond met je vrienden op een feestje of roadtrip. Ze geven een positieve vibe die ideaal is om gesprekken te voeren of spelletjes te spelen.

Gebruiken en bewaren van Amnesia Haze Brownies

Brownies zijn een geweldige manier om van de voordelen van cannabis te genieten zonder high te worden. Brownie-fans kunnen ze op elk moment van de dag eten, wat betekent dat ze altijd voor je klaar staan ​​als stress de overhand krijgt! Het gebruik van deze edibles vereist geen ervaring of tolerantie zoals de THC houdende wietsoort. Het is niet-psychoactief, wat betekent dat iedereen die een fijne dag wil doormaken, met een gerust hart een paar happen van de brownies.

Het is raadzaam om ervoor te zorgen dat de brownies altijd in de verpakking worden bewaard. Als je van plan bent er lang over te doen voordat je ze opeet, raden we je aan om ze in de koelkast te bewaren.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amnesia Haze Brownie” te beoordelen