Emmer koekjes – Gorilla Cookies

75.00

De belangrijkste ingrediënten die ze gebruiken om deze koekjes te maken zijn Gorilla Glue en Girl Scout. De twee ingrediënten hebben elk hun onderscheidende kenmerken: een identiek sterke geur van Gorilla Glue en een ontspannend, licht muntaroma. Om perfecte cannabiskoekjes te maken, moet je de sterke eigenschap van hun oorsprong gebruiken. Het belangrijkste doel van deze sterke eigenschappen is om ervoor te zorgen dat deze koekjes ook werkelijk smaken zoals de cannabis strains.

Vandaar dat de Gorilla cannabiskoekjes zowel Girl Scout Kush als gorilla-Glue smaken bevatten. Na het eten van de Gorilla cannabiskoekjes ga je voelen dat je energieker wordt dan je was voor je ze at.

Als je van plan bent om met je vrienden rond te hangen, heb je deze koekjes nodig voor een leuke en sensationele ervaring. Een ander geweldig voordeel is dat ze THC-vrij zijn, wat betekent dat ze geen high gevoel kunnen veroorzaken wanneer ze worden geconsumeerd. Door de terpenen die in de koekjes aanwezig zijn, krijg je een euforisch gevoel van geluk, als ze je mond overspoelen. Na het roken van Gorilla Glue cannabis herken je meteen de smaak van de cannabiskoekjes.

Om alles in orde te maken, zorgen onze vrienden van The Cannabis Bakehouse ervoor dat alle productie en het bakken volgens de normen worden gevolgd. Enkele van de belangrijkste productievereisten waaraan moet worden voldaan zijn verpakken, bakken en het meten en wegen van de cannabinoïden.

Het euforisch gevoel dat je krijgt na het eten van Gorilla-marihuanakoekjes zak een tijdje in je systeem blijven en waarschijnlijk de stroom van kalme energie bevorderen. Voel je je wel eens misselijk dan zul je versteld staan ​​van hoe snel dit marihuanakoekje dit ongemak zal wegnemen.

Cannabis Bakehouse zorgt ervoor dat elke liefhebber van cannabiskoekjes iets te genieten heeft terwijl hij ontspant. Daarom hebben we uitstekende en ontspannende wietkoekjes bedacht die geschikt zijn voor iedereen en op elk moment van de dag. Verspil geen tijd en koop deze heerlijke en energieke Gorilla cannabiskoekjes in onze webshop en we bezorgen ze zo snel en discreet mogelijk bij je thuis!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Emmer koekjes – Gorilla Cookies” te beoordelen