Green Gelato Brownie

4.95

Als je op zoek bent naar een sterke dosis CBD, dan zijn onze Green Gelato brownies geschikt voor jou. Deze zoete lekkernij heeft een rijke chocoladesmaak met hints van fruit en aroma’s die exotische beelden in je hoofd oproepen! Het gaat je echt veel moeite kosten om de hele brownie niet in één keer op te eten omdat ze zo lekker smaken. Je zult een leuke tijd hebben zonder high te worden en deze brownies zijn een perfecte manier om op elk moment van de dag van te genieten.

Ingrediënten van Green Gelato Brownies

De soort Green Gelato is een prachtige hybride afgeleid van twee bekende variëteiten. Ze is geliefd bij zowel recreatieve als medicinale consumenten vanwege haar kalmerende effecten op lichaam, geest, pijnbeheersing – zelfs verbetering van de slaap!

De ingrediënten voor onze heerlijke brownies zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan alle strikte hygiënenormen die door het voedingsbureau worden gesteld. We zorgen ervoor dat je 100% zeker weet wat er in elke brownie, muffin of koekje zit, omdat we altijd eerst aan jouw wensen denken!

Voordelen van Green Gelato Brownies

Door de rijke smaak van deze CBD geïnfuseerde brownies verdwijnen al je angsten terwijl je ze eet. Zonder THC bieden ze een heel andere ervaring dan het roken van marihuana met gezondheidsvoordelen zonder het psychoactieve effect dat ongewenste bijwerkingen zou veroorzaken bij iemand die niet high wil worden.

Gebruik en opslag van Green Gelato Brownies

Cannabis brownies zijn een heerlijke manier om van de voordelen van cannabis te genieten zonder je high te voelen. Brownie-fans kunnen ze op elk moment eten, wat betekent dat ze er altijd voor je zijn als de stress de overhand krijgt! Het gebruik van edibles vereist geen ervaring of tolerantie, zoals bij de meeste medicijnen op natuurlijke basis. Je kunt ook zelf doseren welke hoeveelheid je neemt en hap per hap je dag verbeteren.

Als teveel hebt aan één brownie – wat we betwijfelen, vergeet dan niet om de overschot terug in te pakken om hun versheid te behouden. Sterker nog, je kunt ze in de koelkast bewaren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Green Gelato Brownie” te beoordelen