Lemon Haze Brownie

4.95

De Lemon Haze Brownie is één van de toonaangevende producten in onze Hollands High Bakehouse-schappen. De smaak heeft een mix van pepermunt en fruit, die een aromatische ervaring voor je tong creëert zonder nadelige bijwerkingen of gevolgen; ze zijn gewoon rustgevend! Je voelt je weer uitgerust na het eten van deze heerlijke brownies met hun kalmerende effect op de zenuwen.

Ingrediënten van Lemon Haze Brownies

Het Hollands High Bakehouse is de enige plek waar je 100% natuurlijke, THC-vrije Brownies kunt kopen. Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en een productieproces dat garant staat voor een schoon product én goed is voor de natuur!

De meeste gebruikers en onze gewaardeerde bakkers hebben het product als top beoordeeld vanwege de ongelooflijke eigenschappen die haar tot een snack maken die je kunt gebruiken op elk moment van de dag.

Voordelen van Lemon Haze Brownies

De lemon haze brownie is een heerlijke en medicinale ondersteuning waar je je energiek, blij of ontspannen van gaat voelen. De frisse geur van citroenen kan je zenuwen kalmeren wanneer je het gevoel hebt alsof er geen einde in zicht is! Mensen met pijn zullen ook profiteren van deze smakelijke snack – niet alleen vermindert de zure smaak hun ongemak, maar het eten ervan zorgt voor betere slaapgewoonten, dus sla deze lekkernijen niet over alleen omdat ze “gezond” zijn!

De smaak van citroenen in een brownie geeft een geweldig gevoel dat stress kan verlichten. Het is medisch bewezen dat het CBD-additief effectief is en de effecten houden langer aan dan de meeste andere medicijnen die momenteel op de markt zijn. Het eten van deze lekkere brownies geeft ook veel energie!

Gebruik en opslag van Lemon Haze Brownies

Lemon Haze brownies zijn een perfecte snack om op elk moment van de dag van te genieten. Ze zijn ideaal met een heerlijk kopje thee of koffie. Sterker nog, je zou het moeten combineren met wat cannabiskoffie of -thee voor extra energie of probeer wat met marihuana doordrenkte honing toe te voegen aan je favoriete snackmomentjes.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lemon Haze Brownie” te beoordelen