Vegetarische Wiet Brownie

4.95

De lekkerste vegan brownies zijn nu voor iedereen verkrijgbaar! Het Cannabis Bakehouse heeft het bereiden vakkundig onder de knie. Ze hebben producten van hoge kwaliteit die geen enkel gehemelte teleurstellen. Ze zijn veilig voor consumptie en passen in elk budget of tolerantieniveau – er we hebben deze lekkernijen in smaakcategorie.

Ingrediënten van Vegan Cannabis Brownie

Hennep bevat cannabinoïden die worden gebruikt bij het maken van onze Vegan Cannabis Brownie. Onze producten werden zo bereid dat ze niet de psychoactieve effecten hebben die andere CBD-producten wel eens kunnen hebben – wat betekent dat je van al hun voordelen kunt genieten zonder bijwerkingen of je zorgen te moeten maken dat je high zult worden! Onze cannabis brownies zijn toevallig ook veganistisch; dat betekent dat er helemaal geen eieren in zitten – alleen pure verrukkingen met een plezierig randje van THC-terpeenolie die er bovenop is toegevoegd voor extra smaakopwinding maar dus niet genoeg om psychoactief te zijn.

Voordelen van Vegan Cannabis Brownies

Holland High en The Cannabis Bakehouse bieden een heerlijke selectie van producten gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Ze zijn toegewijd aan het leveren van gezonde, voedzame producten die geweldig smaken voor klanten zonder hun dieet of levensstijl in gevaar te brengen! De brownies uit onze bakkerij zijn op een innovatieve manier gemaakt, omdat we alle soorten beschikbaar willen hebben die passen bij elk dieet- inclusief veganistisch!

Als gebruiker kun je genieten van de cannabinoïden zonder high te worden. De brownies zorgen ervoor dat je je goed in je vel voelt, je humeur verbetert en andere medische symptomen helpt onderdrukken. De brownies zijn veilig voor veganisten die dierlijke producten schuwen.

Gebruik en opslag van Vegan Cannabis Brownies

Vegan Brownies kunnen op elk moment van de dag geconsumeerd worden, net als de andere producten in ons aanbod. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en zullen geen ongewenste en met de vinger wijzende aandacht trekken zoals cannabis. Ze bevatten geen THC waardoor ze bijna overal legaal zijn. Om ze vers te houden, pak je ze het beste in de originele verpakking. Heb je over en wil je er later nog van genieten, bewaar ze dan in de koelkast.

De Vegan Cannabis Brownies van het iconische Cannabis Bakehouse zijn te koop en we verzekeren een snelle levering. Elke bestelling wordt discreet verzonden, wat betekent dat je zonder schuldgevoel van deze veganistische lekkernijen kunt genieten!

Extra informatie

Merk

CBD

0%

THC

0%

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vegetarische Wiet Brownie” te beoordelen