Igrowcan

24.95

Kweek thuis je eigen cannabis met Igrowcan! Deze verpakking bevat alles wat je nodig hebt om thuis met weinig rommel je eigen plant te kweken.

Igrowcan

Gebruik de deksel als basis, zodra je plant groter wordt breng je hem over in de pot. Binnen drie maanden zal je plant volledig uitgroeien tot een babyvariant van de door jou gekozen cannabis soort. Kies gewoon de soort die je wilt en zorg ervoor dat deze regelmatig gewaterd wordt. Zodat ook jij een cannabis plant kunt gebruiken als natuurlijke decoratie in je huis, Dit is een unieke manier om de uitstraling van uw huis een natuurlijke flair te geven. Elke Igrowcan verpakking bevat twee zaden, aarde, plantenvoeding en een pipet om de voedingsstoffen direct aan de grond en wortels van de plant toe te voegen.

De planten voeding is Aqualogic voeding, een volledig biologische plantenvoeding gemaakt om de natuurlijke schoonheid van uw tuin en kamerplanten naar boven te halen. Als de Igrowcan plant eenmaal volgroeid is kan deze ook worden geoogst, net als een gewone variant van de plant, alleen kleiner. De verpakking van Igrowcan is ontworpen om zo gebruiksvriendelijk mogelijk te zijn en zo schoon mogelijk te houden. Alle aarde blijft in de container totdat de cannabis plant klaar is om naar een grotere pot te verhuizen.

Igrowcan is het hele jaar door verkrijgbaar, dus u hoeft niet te wachten op een specifiek seizoen om te bestellen. Deze blikjes zijn een fantastische manier om een soort te proeven zonder een grotere aankoop of meer betrokken kweek te doen. Hun nieuwigheidsfactor betekent ook dat het een leuk cadeau is voor vrienden. Elke pakket wordt geleverd met twee zaden, dus je hebt een reservezaadje wat betekent dat dit een zeer vergevingsgezinde manier van kweken is. Koop Igrowcan online bij Hollands High en geniet van een gemakkelijk te kweken voorbeeld versie van je favoriete soort!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Igrowcan” te beoordelen