Cyclones Hemp Cones Blue

3.50

Als je op zoek bent naar een ideale manier om snel een joint te maken, zijn de Cyclones Hemp Cones Original perfect. Het zijn kant-en-klare cones met een stevige vorm en een unieke tip. Elk verpakking bevat twee cones en geeft je een soepele rookervaring. Elke cone is kingsize en biedt voldoende ruimte om op een feestje een joint te draaien. Koop jouw Cyclones Hemp Cones Original vandaag nog bij onze Holland’s High Headshop.

Cyclones Hemp Cones Blue

Cyclones Hemp Cones Blue is gemaakt van vloei en heeft een bosbessenaroma. Ze zijn uitstekend waar voor je geld en makkelijk te gebruiken voor het maken van een blunt. De tip is er al, dus je hoeft het alleen maar te vullen. Het is perfect voor mensen die het moeilijk vinden om de perfecte joint te rollen en weinig tijd hebben. De vloeitjes zijn natuurlijk en hebben geen enkele invloed op de gezondheid. De bijgevoegde tips zorgen er ook voor dat de gebruiker van een soepele en ongehinderde rook kan genieten. Koop jouw Cyclones Hemp Cone Blue vandaag nog bij onze Hollands High Headshop.

Cyclones Hemp Cone is natuurlijke kant-en-klare vloeitjes zonder enig gebruik van chemicaliën en zonder bleekmiddel. Het gebruiken ervan is net zo makkelijk als het vullen van de cone met je favoriete toppen en hem aansteken. Het papier brandt langzaam en stelt je in staat om van je rook te genieten zonder haast. De filters zorgen voor een perfecte luchtstroom en stabiliteit om de vorm te behouden. Het is perfect voor een snelle oplossing als je haast hebt. Bestel jouw Cyclones Hemp Cone bij onze Hollands High Headshop en geniet van wereldwijde verzending.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cyclones Hemp Cones Blue” te beoordelen