Cyclones Hemp Cones Cane

3.50

Als je op zoek bent naar een ideale manier om snel een joint te maken, zijn de Cyclones Hemp Cones Original perfect. Het zijn kant-en-klare cones met een stevige vorm en een unieke tip. Elk verpakking bevat twee cones en geeft je een soepele rookervaring. Elke cone is kingsize en biedt voldoende ruimte om op een feestje een joint te draaien. Koop jouw Cyclones Hemp Cones Original vandaag nog bij onze Holland’s High Headshop.

Cyclones Hemp Cones

Sugar Cane Verwelkom de ongelooflijk smaakvolle Cyclones Hemp Cones Sugar Cane bij je rookaccessoires. Het is een geweldige cone met een houten tip die je rook op smaak brengt met de heerlijke smaken van suikerriet. Ze hebben volle smaak en bevatten geen tabak! De voorgedraaide King Size blunts worden geleverd met een bijgevoegde papieren tip en zijn gemaakt van hennep. Ze zijn biologisch, hebben geen schadelijke toevoegingen, hebben de volle smaakexplosie van suikerriet, bieden een snelle oplossing en zijn groot genoeg om meerdere mensen op een feestje van dienst te zijn. Koop jouw Cyclones Hemp Cones Sugar Cane vandaag nog bij onze Hollands High Headshop.

Cyclones Hemp Cones Sugar Cane is een verbeterde versie van de Cyclones Hemp Cone Sugarcane. Het maakt gebruik van de herbruikbare Dank 7 tip, gedrenkt gedurende 7 dagen voor een nog smaakvollere ervaring. Elk pakket bevat twee hennep cones en een plastic prikker, en het papier brandt langzaam zodat je van je rook kunt genieten terwijl de tip smaakvolle gearomatiseerde rook geeft. Het is hersluitbaar en perfect voor transport. Haal die van jou bij Hollands High Headshop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cyclones Hemp Cones Cane” te beoordelen