Cyclones Hemp Cones Red Alert

3.50

Als je op zoek bent naar een ideale manier om snel een joint te maken, zijn de Cyclones Hemp Cones Original perfect. Het zijn kant-en-klare cones met een stevige vorm en een unieke tip. Elk verpakking bevat twee cones en geeft je een soepele rookervaring. Elke cone is kingsize en biedt voldoende ruimte om op een feestje een joint te draaien. Koop jouw Cyclones Hemp Cones Original vandaag nog bij onze Holland’s High Headshop.


Cyclones Hemp Cones Red Alert

Als je een fan bent van aardbeismaak in je cannabisrook, zijn de Cyclones Hemp Cones Red Alert perfect voor jou. Ze hebben volle smaak en bevatten geen tabak! De voorgedraaide King Size blunts worden geleverd met een bijgevoegde papieren tip en zijn gemaakt van hennep. Ze zijn natuurlijk, hebben geen chemische toevoegingen en hebben de volle smaakexplosie van aardbei. Ze bevatten een houten tip doordrenkt met smaak en geven de cones een stevige vorm. Ze zijn handig voor een snelle oplossing en groot genoeg om meerdere mensen op een feestje van dienst te zijn. Koop jouw Cyclones Hemp Cones Red Alert vandaag nog via onze Hollands High Headshop.

Cyclones Hemp Cones Strawberry zijn kant-en-klare cones met een houten tip voor een stevige vorm. Het is herbruikbaar en doordrenkt met smaak gedurende 7 dagen voor een nog smaakvollere ervaring. Elk pakket bevat twee hennep cones en een plastic prikker om je te helpen de cones te vullen. Het papier brandt langzaam, zodat je van je rook kunt genieten terwijl de tip smaakvolle aardbeirook geeft. Het is hersluitbaar en perfect om mee te nemen. Haal die van jou bij Hollands High.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cyclones Hemp Cones Red Alert” te beoordelen