Atlantis truffels

14.99

Wanneer je tolerantie toeneemt en je paddotrips waardoor je de kracht van de goede oude tijd mist, en je de lat iets hoger wilt leggen, biedt Atlantis Magic Truffels de oplossing voor jou met een upgrade. Ze zijn vergelijkbaar met Mexicana Magic Truffels, maar dan wat krachtiger. Het zal je openstellen voor bewustzijn, gevoelens van euforie laten ervaren, kleurrijke visuele effecten tonen en je creativiteit een echte boost geven. Plaats een bestelling bij Hollands High Webshop om een ​​boost te geven aan je paddo trips en verken onbekende horizonten met deze Magic Truffels Atlantis.

Verrukkelijke vruchten.

Psilocybe Atlantis werd gevonden in Fulton County, Georgia (VS) en is ondubbelzinnig geïdentificeerd met de Psilocybe Mexicana. Atlantis-truffels bevatten vergelijkbare dynamische stoffen als de wereldberoemde psychedelische paddenstoelen, ook wel paddo’s, paddo’s pilze en psilo’s genoemd. Als prodrug wordt psilocybine door het lichaam onmiddellijk omgezet in psilocine, dat een geestverruimende effecten heeft die in bepaalde gezichtspunten vergelijkbaar zijn met die van LSD, mescaline en DMT. De effecten zijn meestal opgetogenheid, visualisaties, veranderingen in onderscheidingsvermogen, een vaag gevoel van tijd en diepgaande ontmoetingen maar, kunnen ook ongunstige reacties bevatten, bijvoorbeeld misselijkheid en angstaanvallen.

Effecten van Atlantis Magic Truffels

De effecten van de Psilocybe Atlantis zijn extremer dan die van de Psilocybe Tampanensis en Psilocybe Mexicana. Ze werken zeer stimulerend (equivalent aan de Psilocybe Fantasia in kracht), en je inventiviteit zal helemaal openbloeien. Tegelijkertijd voel je je rationeel verbonden met de onstuitbare kracht van het leven en ervaar je je algemene omgeving (voorheen realiteit genoemd) op een geheel onverwachte manier dan voordien. Sommigen kunnen op verschillende manieren filosofische overlopen en verlichting waarnemen bij een hoge dosis. Anderen melden dat ze de kracht van gedachten lezen en een solide metalen verbinding hebben bereikt.

Het is van vitaal belang om te beseffen dat je, wanneer je aan je reis begint, vreemde golven door je lichaam zal voelen stromen. Maar, maak je geen zorgen, want dit is de aankondiging van een nieuwe beleving in je lichaam.

Hoe Atlantis Magic Truffels te gebruiken

De meest eenvoudige manier van gebruik is om ze te eten. Knabbel ze omdat de psilocybine dan beter wordt opgenomen in je lichaam het het ook beter vasthoudt. De smaak is niet echt lekker in het begin maar, dat is een kwestie van even ‘doorbijten’. Je kunt desgewenst ook thee zetten van de Magic Truffels. Laat hiervoor de truffels zo’n 20 minuten in stomend heet water staan, geen borrelend water. Opborrelend water zal de dynamische stoffen scheiden en dit is niet bevorderend voor het resultaat. De belangrijkste effecten zullen merkbaar zijn na 15 tot 30 minuten, en deze zullen ergens tussen de drie en zes uur aanhouden. Voor een lichte excursie gebruik je ongeveer drie tot vijf gram (totaal verschillend voor elk individu), en een volledige bundel van 15 gram is alles wat je nodig hebt voor een flinke trip.

Bewaring en voorzichtigheid

Ongeopend in de koelkast kunnen deze truffels tot een paar maanden vers blijven. Je goed voelen met jezelf, een natuurlijk klimaat en informele mensen om je heen is de beste formule voor een fatsoenlijke excursie. Gebruik nooit Magic Truffels wanneer je ontmoedigd of ongemakkelijk met jezelf bent. Deze Truffels zijn niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Ga nooit aan het stuur zitten en rijden onder invloed van psilocybine.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Atlantis truffels” te beoordelen