Atlantis

15.00

Ben je opzoek naar truffels die je een nieuw perspectief op de realiteit geven? De Atlantis truffels zal je creativiteit en denken op een betoverende manier openen, terwijl je een oogverblindende nieuwe realiteit ervaart en die zich voor je ogen vormt. Koop Atlantis magisch truffels online bij Hollands High en ontvang deze magische truffels!

Magische trufffels atlantis- gate way naar een nieuwe realiteit

Psilocybe Atlantis zal je creativiteit en denken op een nieuwe manier openen terwijl je een oogverblindende nieuwe realiteit ervaart. Dergelijke ervaringen gaan gepaard met euforie. Je bent gelukkig en voelt je warm en dromerig. Magic truffels Atlantis is een van de sterkste truffels die we hebben, met een beoordeling van 4 uit 5.

Deze kleine hallucinatiegevers werden voor het eerst ontdekt in Fulton County Georgia, de magische truffels atlantis hebben enkele genetische overeenkomsten met magisch truffels Mexicana, maar zijn veel krachtiger dan de laatste.

Effecten van magische truffels Atlantis

Vergeleken met de verre neef Mexicana, zijn de Magische truffels Atlantis veel zwaarder en krachtiger. Deze soort zal je onmiddellijk in de wereld van hallucinaties duwen. Gebruikers hebben in het verleden gemeld het gevoel te hebben dat iets hun kijk op het leven lijkt te herschrijven zodra de effecten inkicken. Afhankelijk van je humeur en mentale staat, zullen de truffels je een boost in motivatie en inspiratie geven. Je humeur wordt verhoogd terwijl je een golf van energie door je lichaam voelt stromen. Ook je creativiteit en denkvermogen worden naar nieuwe hoogten getild.

Zodra de effecten je lichaam binnentreden, zul je filosofische gedachten krijgen naarmate je meer inzicht krijgt in de werking van het universum. Je kunt ook vreemde golven in je lichaam ervaren. Het is een normaal verschijnsel, hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Het is de manier voor de hersenen om je te informeren over de komst van een nieuwe ambassadeur voor de geest. Naar mate u de dosering verhoogd, wordt het trippen zwaarder en heftiger. Gebruikers hebben gemeld zich een te voelen met de natuur.

Gebruik en dosering van de magische truffels Atlantis

Magische truffels Atlantis worden normaal gesproken geconsumeerd door erop te kauwen. Sommige mensen zullen echter er een thee van zetten of het met wat brood eten. Het is aan te raden dit in een veilige omgeving te doen, bijvoorbeeld in uw eigen woning. Als u de truffels neemt op lege maag hebben deze een betere werking.

De dosering truffels hangt af van meerdere factoren zoals, leeftijd, gewicht en tolerantie niveau. Je kunt beginnen met een kleine dosering, en deze opbouwen naar wens. Over het algemeen beleef je met 7,5 gram magische truffels Atlantis de reis naar de werkelijkheid.

 

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Atlantis” te beoordelen