Double Vision Truffels

22.50

Double vision truffels zijn een unieke mix van twee soorten: de Utopia en Valhalla soort. Deze ouder soort zijn waarschijnlijk ’s werelds sterkste truffel producten en hun combinatie zorgt voor een zeer intense trip. OM die reden zijn ze niet aan te raden voor beginners. Denk jij dat je een ervaren psychonaut bent en heb jij zin in een bizar intense trip? Overweeg dan deze magische truffels! Koop double vission truffels van mister maka bij hollandshigh!

Heb jij zin in een truffeltrip? Denk dan eens aan onze populaire Double Vision truffels. Lees hier verder om alles te weten te komen over deze truffels. Deze Double Vision truffels hebben een aangename geur en smaak, waardoor het lekker is om ze te eten. Ze bavtten de actieve substantie ‘psilocybine’, wat na het opeten omgezet wordt in psilocine. Psilocine is het stofje wat zorgt voor hallucinaties; hoe meer je ervan eet, des te meer hallucinaties te krijgt.

Effecten van de psilocybine Double Vision Truffels

Vanaf het moment dat je ze op eet duurt het meestal niet meer dan een uur voordat de werkzame stof is opgenomen in je bloed. Daarentegen duurt de bijbehorende trip zo’n 4 tot 6 uur. Ze zorgen met name voor mooie visuals, gekke gedachtes en heerlijke ontspanning. DE trip begint meestal met wat lachen. Het wordt steeds lastiger om je lach onder controle te houden, zelfs bij de kleinste gebeurtenissen. Het lachen ontstaat in de eerste 45 minuten na het nemen van de truffels.

In het volgende uur tot anderhalf uur, zul je steeds meer visuals krijgen met je ogen dicht. Hierna ontstaan de hallucinaties, waarbij je bijvoorbeeld patronen ziet op de muur en je omgeving. Alles aspecten van kleur, licht en geluid worden intenser, en het voelt alsof je ze voor het eerst meemaakt. In uitzonderlijke gevallen lijkt het zelfs alsof gezichten weg smelten. Een zeer intense visuele trip dus.

Hoe neem je de Magic truffels in?

Er zijn verschillende manieren om de truffels binnen te krijgen; het ligt er maat net aan wat je fijn vind. Je kunt ze gewoon los opeten, je kunt ze toevoegen aan thee of soep, of je kunt ze verwerken in een gerecht. De intensiteit van de trip hangt af van hoeveel je neemt, je lichaamsgewicht, en het eten wat je daarvoor hebt gegeten. Gebruik je voor het eerst truffels? Begin dan met een kleine dosis (5-10 gram), zodat je lichaam kan wennen aan wat er gebeurt. Ben je meer ervaren? Dan raden wij aan om meer te nemen. Het is aan te raden de truffels op een lege maag te nemen. Zorg daarnaast ook voor een veilige omgeving waar je je op je gemak voelt. Verder is het handig om een tripsitter te hebbe. Die blijft nuchter en kan helpen als dat nodig is.

Bewaaradvies van Magic Truffels

Bewaar de truffels op een koele en droge plek. Ze kunnen in de koelkast met een temperatuur van 2 tot 4 graden. Hier kun je ze dan een maand bewaren. Zorg dat je altijd de houdbaarheidsdatum controleert voordat je de truffels gebruikt.

Magic Truffels Online aanschaffen

Je kunt de truffels in onze online smartshop, voor een eerlijke prijs kopen. Zorg dat je ze op de juiste locatie laat bezorgen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Double Vision Truffels” te beoordelen