Dragon’s Mind

20.00

Terwijl de meeste paddenstoelen en truffels diepe hallucinaties geven, gaat er niets boven Dragon’s Mind Magic Truffels. Het is de perfecte keuze voor iedereen met ervaring die op zoek is naar een sterkere dosering. Het is intens en biedt naast een gevoel van rust ook visuele ervaringen, diepe en spirituele gedachten. De effecten hebben minder dan een uur nodig om in te werken en zijn geschikt voor ervaren gebruikers. Koop een pakje van deze juweeltjes, bewaar ze goed en ze zullen je bezorgen waar je naar verlangt. Bestel je Dragon’s Mind Magic Truffels via onze Hollands High Website voor een discrete en wereldwijde verzending.

Magische Trip

Dragon’s Mind Magic Truffels zijn ook bekend als psilocybine sclerotia van een soort genaamd Psilocybe Pajateros. Ze bevatten de werkzame stof psilocybine, bekend om intense hallucinaties en diepe gedachten. Het zijn de sterkste magische truffels, waarvan er slechts een paar in de buurt komen van haar potentie. De magic truffels zijn vakkundig gekweekt om de gebruiker een krachtige en beheersbare high en trip te bieden. Haal de jouwe vandaag nog en probeer ze uit.

Effecten van Dragon’s Mind Magic Truffels

Niets komt in de buurt van de beroemde Dragon’s Mind Magic Truffels in termen van potentie uit het truffeluniversum. Ze zorgen voor drastische visuele ontmoetingen en hallucinaties naast diepgaande en spirituele introspecties. Alles om je heen zal harmoniseren waardoor je volledig tot rust komt. Je begint nieuwe kleuren op te merken naarmate de rest helderder en geluiden duidelijker worden. Je zult ook veel energie ervaren en je lach niet kunnen bedwingen, wat het gevoel uiteraard aangenamer maakt.

Het is belangrijk op te weten dat de effecten voor iedereen persoonlijk zijn. Het hangt af van het metabolisme en de ervaring van de gebruiker van magische truffels. Het duurt tussen de 30 minuten en een uur voordat de effecten optreden en houden vier tot zes uur aan. Geef ze tijd nadat je ervan gegeten hebt om ze te laten verwerken door je spijsvertering.

Hoe Dragon’s Mind Magic Truffels te gebruiken

Dragon’s Mind Magic Truffels worden oraal geconsumeerd door te kauwen en ze door te slikken. Het wordt aanbevolen om de helft van de aanbevolen dosis in te nemen om te zien hoe je er op reageert. Kauw de truffels goed voordat je ze doorslikt. Neem ze 2 uur na je maaltijd voor de beste resultaten en gebruik er water of suikervrije thee bij.

De doseringen voor Dragon’s Mind Magic Truffels zijn;

Beginners – begin met een dosis van 10 gram als je begint met magic truffels. Het zal milde effecten opleveren en je niet overweldigen.
Ervaringen Gebruikers- Als je op zoek bent naar nieuwe niveaus van paddotruffels, begin dan met 15 gram of meer.

Opslag en voorzichtigheid

Dragon’s Mind Magic Truffels is een sterke psychedelische stof die buiten het bereik van kinderen moet worden gehouden. Het mag absoluut niet samen met alcohol worden geconsumeerd en werkt goed met water. Gebruik het thuis of in een vertrouwde omgeving en gebruik geen andere stimulerende middelen. Houd er ook rekening mee dat ze een paar dagen vers blijven na het openen van de verpakking. Koop de jouwe vandaag nog in onze Hollands High Webshop.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dragon’s Mind” te beoordelen