Dutch Dragons

20.00

Ben je een fan van paddo-truffels en ben je de potentie die je hebt gebruikt beu? Wil je je huidige gebruik upgraden voor het beste resultaat? Dan zijn Dutch Dragons de beste paddotruffels voor jou. Het is een sterke paddotruffel met vergelijkbare effecten als Dragon Dynamite Truffels. Het levert sterke hallucinaties op, vergezeld van een reis door je gedachten en een nieuwe kijk op de wereld. Het is de perfecte oplossing voor elke doorwinterde gebruiker die zijn ervaring probeert te verbeteren. Haal uw Dutch Dragons vandaag nog in onze Hollands High Webshop.

Andere percepties

Dutch Dragons zijn Psiclocybes en bevatten de psychedelische stof Psilocybine. Deze stof is verantwoordelijk voor de trip in je gedachten en de vele hallucinaties die de paddenstoelentruffel geeft. Het is één van de krachtigste soorten en komt op de tweede plaats na Dragon’s dynamite. Ze zijn een Nederlands product en worden onder streng toezicht en methoden geteeld om de beste kwaliteit te garanderen. Het is de beste optie voor mensen die een sterkere dosis willen proberen.

Effecten van Dutch Dragons

Dutch Dragons zijn perfect voor elke ervaren gebruiker die de grenzen van zijn wil verleggen. Het is één van de sterkste variëteiten en zal zeer intense effecten opleveren. Ze zullen krachtige hallucinaties, diepe gedachten en eye-opening percepties van de wereld bieden. De psilocybine in de paddenstoelentruffels geven ze hallucinogene en spraakzame eigenschappen en zorgen ervoor dat je je prachtige ervaring wilt delen met vrienden.

Hoewel je regenbogen, nieuwe en zeer felle kleuren en zelfs hemellichamen mag verwachten, zijn de effecten van Dutch Dragons meestal persoonlijk voor iedereen. Ze zullen de gebruiker beïnvloeden op basis van verschillende factoren zoals het metabolisme en een eerdere ervaring met truffels. Verwacht de effecten binnen een uur na consumptie.

Hoe gebruik je Dutch Dragons?

Dutch Dragons gedragen zich als andere paddenstoelen en truffels als ze worden geconsumeerd. Ze werken beter als je nog niet gegeten hebt of reeds twee uur geleden hebt gegeten. Ze worden oraal ingenomen en moeten goed worden gekauwd voor maximale opname in de maag. Gebruik water of suikervrije thee om de bittere aardse smaak te verdoezelen en wacht rustig op de effecten die gaan komen.

De dosering van Dutch Dragons is;

Beginner – Beginners worden geadviseerd om aan te vangen met slechts 10 g en ze zullen genieten van alle milde effecten van de paddenstoelentruffel
Ervaren gebruikers – Als je genoeg ervaring hebt met de psychedelische paddenstoelentruffels, gebruik dan 20 gram en meer om nieuwe tripniveaus te ontgrendelen

Bewaring en voorzichtigheid

Truffels zijn erg sterk en kunnen ernstige gevolgen hebben als ze door een kind worden geconsumeerd. Voor jezelf vereisen ze discipline en toewijding. Vermijd andere stimulerende middelen en alcohol bij het consumeren van de paddenstoelentruffels, en zorg voor een trip-sitter voor het geval je overweldigd wordt. Vermijd het werken met zware machines onder invloed en bewaar ze op een koele plaats. Bewaar de ongeopende verpakkingen maximaal twee weken in de koelkast en consumeer de geopende verpakkingen binnen enkele dagen. Bestel vandaag nog jouw Dutch Dragons uit onze Hollands High Webshop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dutch Dragons” te beoordelen