Extreme Vision

30.00

Ben je opzoek naar truffels die je een intense trip geven? Dan zijn de Extreme Vision de truffels die je zoekt. ze komen in erg uitnodigende geuren om je aan te trekken. koop Extreme Vision magische truffels van Hollands High Online!

Magische truffels Extreme Vision – een dubble trouble puncher

Bij de Extreme Vision truffels worden ook je smaakpapillen getrakteerd op een heerlijke smaak waardoor de truffels makkelijker te nemen zijn. Door de sterke kracht van de Extreme Vision magische truffels wordt het voor beginnende gebruikers afgeraden. Ervaren gebruikers die iets sterkers nodig hebben, worden aanbevolen om ze te gebruiken.

Extreme Vision is een aparte combinatie van twee gerespecteerde truffels, Utopia en Valhalla. De sterke genen van de twee ouders worden gecombineerd om een zeer intense trip te produceren. Ze zitten boordevol psilocine, wat extreme hallucinaties veroorzaakt.

effecten van Extreme Vision

Zoals de naam al doet vermoeden, zorgen deze truffels voor een intense visuele weergave en entertainment. Deze truffels werken snel, dat betekend dat je de effecten ervaart in minder dan een uur. Het trippen kan ongeveer 4 tot 6 uur duren, dus wees voorbereid.

Normaal gesproken beginnen de effecten met een hoge kans op glimlachen om de eenvoudigste dingen. Dit gaat vaak gepaard met een lach-kick die tot 45 minuten na inname kan aanhouden. In het volgende uur tot anderhalf uur zult u meer beelden met gesloten ogen tegenkomen. Je wordt dan vrijwel direct in een wereld van hallucinaties gekatapulteerd. Je zult de patronen zien die zichzelf op de muren en je omgeving creëren. Je ervaart licht, geluid en kleur intenser en levendiger, het kan zelfs voelen alsof je ze voor het eerst ervaart.

Met een hogere dosis worden de effecten intenser. Wees voorbereid op een algehele ongecontroleerde visuele weergave.

Gebruik en dosering van Etreme Vision

Je kunt de Extreme Vision truffels op veel verschillende manieren consumeren, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt. Je kunt op de truffels kauwen, er een thee of soep mee maken of toevoegen aan de maaltijd die je eet. De effecten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals uw leeftijd en gewicht.

Beginnende gebruikers worden geadviseerd om te beginnen met een kleine dosering van ongeveer 12.5 gram, om het tolerantie niveau te meten. Als je een ervaren gebruiker bent, kun je meteen beginnen met het ambacht en de kunst van het gebruiken en genieten van de truffels. Consumeer de truffels op een lege maag voor het maximale effect.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Extreme Vision” te beoordelen