High Chief

20.00

Ben jij op zoek naar de beste magische truffels om met je vrienden van te genieten? Dan is High Chief zeker wat voor jou! Deze truffel zal je lanceren naar een wereld vol onderbewuste wijsheid en kennis. Maak kennis met onze sterkste truffelsoort, de High Chief.

High Chief

High chief houd je energie hoog, geeft je andere visuele en sensationele uitbreiding, en geeft je ook een ander perspectief van tijd en ruimte. Dit product is het perfecte voorbeeld voor een relaxte state of mind.

De structuur van de ‘High Chief’

De ‘High Chief’ magische truffel bevat het actieve ingrediënt Psylocibine. Psilocybine is het stofje dat invloed heeft op je hersenen en wat zorgt voor hallucinaties en een relaxt gevoel. Het heeft een uitzonderlijke geur, die aantrekkelijk en gewild is, ook is de high die je krijgt uitzonderlijk.

High Chief magische truffels

Het duurt gemiddeld ongeveer een half uur tot een uur voordat de ‘High Chief’ in je lichaam wordt opgenomen. Het duurt ongeveer 3-6 uur voordat het effect weg is. De truffel wordt zeer zorgvuldig gekweekt met unieke soorten, onder perfecte omstandigheden, en wordt geoogst en verpakt in een gezonde en gesteriliseerde verpakking om ervoor te zorgen dat de natuurlijke truffels intact blijft.

HollandsHigh’s magische truffels zijn niet alleen de standaard, maar ze zorgen er ook voor dat elke kracht natuurlijke en voordelig is voor jou. HollandsHigh’s High Chief is de beste truffel die er is. Hij is speciaal ontworpen voor feestjes en het naar je zin hebben met vrienden. HollandsHigh’s High Chief zal ervoor zorgen dat je relaxt, verrukt en vermaakt bent met je vrienden, terwijl je nog steeds de controle hebt over je eigen bewustzijn.

Bestel HollandsHigh’s High Chief vandaag nog en ervaar een unieke en relaxte tijd.

P.S.. zorg dat je wat water bij de hand hebt, aangezien je na de trip snel dorst hebt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “High Chief” te beoordelen