High Hawaiians

22.50

Ben je op zoek naar een innerlijke reis die de moeite waard is om te onthouden terwijl je de grenzen van je menselijkheid verlegt? Dan ligt de oplossing in High Hawaiians Truffels. Het is de meest geaarde magische truffel die bestaat. Verwacht een ongelooflijk visuele en buitengewone ervaring. Een krachtige excursie in ieder geval , zelfs voor de meest ervaren psychonauten. Je zult een overweldigende euforie, vindingrijkheid, empathie en bewustzijn ervaren. Plaats een bestelling bij Hollands High Webshop van uit je luie stoel en binnen korte tijd kun je je eigen reis maken.

High Hawaiian Trip

Hawaiiaanse truffels bevatten vergelijkbare dynamische stoffen als de wereldberoemde psychedelische paddenstoelen, ook wel paddo’s, paddy’s pilze en psilo’s genoemd. Als prodrug wordt psilocybine door het lichaam onmiddellijk omgezet in psilocine, dat een geestverruimende werking heeft die in bepaalde perspectieven vergelijkbaar is met die van LSD, mescaline en DMT.

Effecten van High Hawaiian Truffels

Het soort excursie hangt af van het temperament van wie ze gebruikt. Je ervaring kan dus heel anders zijn dan wat je hebt gelezen of gehoord. Het uitje duurt ongeveer vier tot zes uur en eindigt beetje bij beetje. Hoewel het lichaam effectief met psilocybine kan omgaan, is het vaak ongelooflijk verwarrend voor de psyche. Om die reden moeten truffels worden genomen in een vredige en vertrouwde omgeving. Er moet een rustige en begeleidende oppas aanwezig zijn.

Dosering en gebruik van High Hawaiians Truffels

Begin met een klein stukje om je antwoorden te testen. De dynamische stof psilocybine begint later, ongeveer 45 minuten, in te werken. Eet deze truffels in ee beschermde en rustige omgeving waar je je thuis en relaxed voelt.

Deze truffels zijn vers en moeten in de koelkast of bij vier graden Celsius worden opgeborgen. Regelmatig 8-12 gram geeft een zachte/matige excursie, en 13-20 gram geeft een stevige trip. Het is denkbaar dat de truffels tijdens de verzending een beetje uitdrogen, het gewicht neemt iets af. Dit verandert echter niets aan de sterkte van de truffels. Het impact zal het best te merken zijn op een lege maag. Goed en lang kauwen verbetert de werking. Een andere strategie is om er thee van te maken. Snijd ze in kleine stukjes, voeg ze toe aan een kopje, voeg kokend water toe (200 ml ongeveer) en laat het zo’n 20 minuten staan. Je kunt honing toevoegen om de smaak te verbeteren. Het drinken van de thee zal ervoor zorgen dat de effecten sneller inslaan, en het zal je trip meer geaard en milder maken dan wanneer je de truffels eet. Haal de jouwe vandaag nog bij Hollands High Webshop.

Bewaren en voorzichtigheid

Wanneer deze truffels ongeopend in de ijskast worden opgeborgen, kunnen ze tot een paar maanden vers blijven.
Gebruik ze niet tijdens je zwangerschap of borstvoeding. Wees uiterst voorzichtig als je neerslachtig bent of vatbaar voor psychoses! Drink geen energizers of sterke drank, neem ook geen drugs die je sensorische systeem beïnvloeden (MAO-I, SSRI, enzovoort). Ga onder invloed geen voertuigen besturen en neem niet deel aan het verkeer. Gebruik is verboden voor mensen die jonger zijn dan 18 jaar. Wanneer je voor het eerst truffels gebruikt, zorg er dan voor dat er iemand met meer ervaring in de buurt is als je hulp wilt, bijvoorbeeld wanneer je je ongemakkelijk, misselijk of uitgeput voelt of in paniek raakt.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “High Hawaiians” te beoordelen