MakaNaut truffels

13.99

Geef je energie vandaag nog een boost met Mister Maka’s Makanaut Magic Truffels. Het is bekend dat ze een milde euforie bezorgen, naast opstoten van energie en dus ideaal voor een mooie trip. Je zult een visuele sensatie ervaren waarbij kleuren meer uitgesproken worden terwijl geluiden helderder en duidelijker worden. Sommige gebruikers melden dat ze lachkicks ervaren, maar er treden geen hallucinaties op. Je zult je goed voelen over jezelf en een sterk gevoel van vreugde voelen. Het is perfect om ’s avonds in het weekend met vrienden te gebruiken. Ga naar onze Hollands High Webshop voor de Makanaut Magic Truffels.

Vol Energie

Makanaut Magic Truffels zijn ideaal voor mensen met enige ervaring met het gebruik van truffels en paddo’s. Beginnende gebruikers wordt geadviseerd om hun tolerantie op te bouwen met andere mildere magic truffels voordat ze deze proberen. Het zijn psilocyben met psychedelische psilocybine. Het zijn hoogwaardige truffels die onder speciale omstandigheden worden gekweekt om een ​​perfect eindproduct te garanderen. Het is uitgegroeid tot een krachtige psilocybe die bijna alle gebruikers ooit hebben geprobeerd. Zorg ervoor dat je vooral de richtlijnen voor consumptie nauwlettend opvolgt.

Effecten van Makanaut Magic Truffels

Zoals hierboven vermeld, zijn Makanaut Magic Truffels medium/sterke truffels, ideaal voor mensen met enige ervaring met het gebruik van paddenstoelen en truffels. Het duurt ongeveer 45 minuten voordat hun effect merkbaar wordt, te beginnen met een gevoel van euforie. Je zult duidelijkere kleuren gaan zien en je zult vooral wat gegiechel en onbedwingbare lachkicks ervaren. Je zult geen hallucinaties hebben tijdens het gebruik van Makanaut Magic Truffels, waardoor ze perfect zijn voor iemand die weer aan het werk moet.

Iedereen zal Makanaut Magic Truffels anders ervaren. De trip en effecten worden beïnvloed door verschillende oorzaken, zoals o.a. je stofwisseling. Degenen met een hogere stofwisseling zullen sneller van de effecten genieten, terwijl degenen die geen ervaring hebben met de paddenstoelentruffels sterke effecten zullen hebben. Het kan tot 45 minuten duren voordat het effect intreedt en je trip zal in vier tot zes uur geleidelijk afnemen.

Hoe Makanaut Magic Truffels te gebruiken

Makanaut Magic Truffels werken het beste wanneer je een lege maag hebt of drie uur niet gegeten hebt. Wij adviseren je om te beginnen met een halve dosis om hun tolerantie te controleren voordat je de hele dosis gaat innemen. Kauw de truffels goed en slik ze door. Gebruik water of ongesuikerde thee om de bittere aardse smaak aan te verdoezelen en vermijd het nemen van andere drugs.

De dosering van Muskoka magic truffels is;

Beginner – Beginners worden geadviseerd om aan te vangen met slechts 10 g en men zal kunnen genieten van alle milde effecten van de paddenstoelentruffel
Ervaren gebruikers – Als je genoeg ervaring hebt met de psychedelische paddenstoelentruffels, gebruik dan 20 gram en meer om nieuwe tripniveaus te ontgrendelen

Bewaring en voorzichtigheid

Makanaut magic truffels zijn bederfelijk omdat ze vers zijn en alle ongeopende verpakkingen moeten in de koelkast worden bewaard. Als je ze eenmaal hebt geopend, heb je een paar dagen om ze allemaal te consumeren, omdat koeling ze niet lang zal bewaren. Ze moeten op een koele, droge plaats worden bewaard, buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Koop vandaag nog je magische truffels bij onze Hollands High webshop!

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MakaNaut truffels” te beoordelen