Mexicana truffels

13.99

Ben je onervaren in het gebruik van paddo’s en wil je in de meeslepende wereld van een paddotrip stappen? Bezoek Hollands High Webshop om deze nieuwe horizon te ervaren. Ook bekend als Flesh Of The Gods, staat Psilocybe Mexicana garant voor een standaard euforische trip en algemene tevredenheid en vreugde. Ze laten je een diepe duik nemen in de werking van de hersenen en zorgt zo voor innerlijke helderheid.

Euforische trip

Magic Truffels komen oorspronkelijk uit Mexico. Ze werden in 1958 ontdekt in de regio van Oaxaca door de grote psychedelische pionier R Gordon Wasson. Sclerotia werd ontwikkeld door de vader van LSD, Albert Hofmann. . Ze zijn belangrijk bij het begrijpen van de bestaanscyclus en de vermenigvuldiging van organismen, als voedselbron en als medicatie (bijvoorbeeld schimmels).

Hofmann kweekte ze naar aanleiding van zijn onderzoek, waardoor ze geschikt bevonden werden voor beginners. Om je nieuwsgierigheid te prikkelen voor het verkrijgen van het mildst mogelijke effect, is de Mexicana Magic Truffes de lichtste die verkrijgbaar is in onze lijn van truffels.

Effecten van Mexicana Magic Truffels

Hoewel het de lichtste van onze truffels is, moeten beginners ze met mate proberen. Daarnaast is een tripsitter aan te raden die je, indien nodig, kan bijstaan en begeleiden. Vooral omdat sommige nieuwe gebruikers de draagkracht van de nieuwe onthulling van een psychedelische trip niet kunnen verdragen. Zorg er bovendien voor dat je in de juiste ruimte zit om aan je eerste trip te beginnen. Het beschermt je mentale toestand als de reis niet prettig is. Je zult een verbetering van je humeur en meer zelfliefde ervaren.

Het is nodig om hier te vermelden dat de effecten van persoon tot persoon verschillen, toegeschreven aan verschillende stofwisselingssnelheden en tolerantieniveaus voor paddo’s. De effecten treden in na 30 minuten consumptie en houden tot 6 uur aan; voor het beste resultaat ga je ze twee uur na je laatste maaltijd innemen.

Hoe Mexicana Magic Truffels te gebruiken

Begin sowieso met een kleine portie. Psychedelische truffels kunnen worden gegeten of gebruikt als thee (laat het 20 minuten trekken in kokend heet, niet borrelend water ). De eerste golven van de effecten worden nu gevoeld na 15-30 minuten. Minstens twee uur na je maaltijd wachten voor je ze neemt om de beste resultaten te krijgen.

De doseringen voor Mexicana Magic Truffels zijn;

Beginners – begin met een dosis van vijf gram als je met magic truffels begint. Het zal milde effecten opleveren die je niet overweldigen.
Ervaren Gebruikers- Als je op zoek bent naar nieuwe niveaus van paddotruffels, begin dan met 10 gram of meer.

Bewaren en voorzichtigheid

Mexicana Magic Truffels bezitten een milde psychedelische stof die je uit de buurt van kinderen moet houden. Het mag niet samen met alcohol worden geconsumeerd maar werkt goed met water. Ga niet rijden als je onder invloed bent. Gebruik het thuis of in een vertrouwde omgeving en gebruik geen andere stimulerende middelen. Houd er ook rekening mee dat ze een paar maanden vers blijven na het openen van de verpakking. Haal de jouwe vandaag nog in onze Hollands High Webshop.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mexicana truffels” te beoordelen