Mexicana

14.00

Geniet van de meest populaire truffels van alle magische truffels. Terwijl het mildere effecten geeft in vergelijking met andere magische truffels. Magische truffels Mexicana zullen de gebruiker tedere wazige gevoelens bezorgen. Koop Mexicana magische truffels online bij Hollands High en wij zorgen ervoor dat deze truffels zo snel mogelijk bij jou thuis zijn.

Magische truffels Mexicana – een klassieke magische truffel

De Mexicana truffels zijn onze meest populaire truffels. Deze truffels zijn in vergelijking met andere truffels milder, waardoor ze ideaal zijn voor beginnende gebruikers. Het levert een krachtige en diepe trip op die je rechtstreeks naar de ruimte zal schieten. Je zult ook een creativiteit boost ervaren met deze truffels, terwijl een grotere doses je een spirituele verlichting kan geven.

Terwijl de westerste wereld in 1957 over dit wonderbaarlijke middel hoorde, werd het al eeuwenlang door de bevolking van Zuid-Amerika gebruikt. Het stond bekend als het vlees van de goden. Albert Hofmann, de man die LSD ontdekte, is verantwoordelijk voor de scheiding en classificatie van psilocybine en psilocine, die hij gebruikte bij het kweken van psilocybe Mexicana. Psilocybe Mexicana is een van de zeldzame soorten die magische truffels produceert. Hoewel er twee soorten zijn, A en B, ontwikkelt alleen A magische truffels.

Effecten van Magische truffels Mexicana

De Magische truffels Mexicana zijn niet zo krachtig als andere soorten. Het wordt daarom ook aangeraden voor beginnende gebruikers. Terwijl sommige gebruikers milde beelden zullen ervaren die bij de verwrongen realiteit horen, zijn de beelden voor iedereen anders.

Naarmate je een grotere dosering neemt, veranderen de effecten. De beelden worden duidelijker en de kosmos lijkt een hand verwijderd met elke gram toegevoegd aan de dosering. Bij hoge doseringen word je direct de ruimte in gekatapulteerd. Je zult merken dat je zintuigen scherper worden en je creativiteit nieuwere hoogten bereikt. Al deze effecten worden begeleid door euforie en gelach.

Gebruik en dosering van Mexicana

Net als bij elke andere truffel is de setting waarin je de Magische truffels Mexicana consumeert erg belangrijk. Door haar milde effecten kunnen sommige mensen haar gebruiken bij evenementen en feesten, maar dat geldt niet voor iedereen. Vooral degene met een laag tolerantie niveau kunnen het beste de truffels in het comfort van je eigen ruimte gebruiken. Het thuis gebruiken in de comfort van je eigen ruimte helpt bij het beter ervaren van de truffels. Voor een beter effect adviseren wij de truffels op een lege maag te nemen.

De dosering hangt van meerdere factoren af, zoals leeftijd, gewicht en tolerantie niveau. De aangeraden dosering valt tussen de 5 en 15 gram afhankelijk van de effecten die het op je heeft. Een dosering van 5 gram geeft je een aangepaste realiteit. Met een dosering van 10 gram worden de beelden die je ziet levendig, en met een dosering van 15 gram ben je in de kosmos. Het is belangrijk om met een kleine dosering te beginnen, zo kun je je tolerante testen.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mexicana” te beoordelen