Microdosering truffles

14.95

Microdosing Pack 6 x 1 gram van Mister Maka stelt, wie paddo’s neemt of wilt nemen, in staat om er van te genieten zonder de ongunstige bijwerkingen die een zware dosis zou kunnen opleveren. Met deze kit kun je je creativiteit, productiviteit en probleemoplossend vermogen op een gecontroleerde en gereguleerde manier verkennen.

Een verheffende ervaring

Het Microdosing-pakket heeft één doel: je alle liefdevolle effecten van magische paddo’s laten ervaren zonder dat je gaat verdwalen in de kosmos. Je zal een verhoogd energieniveau ervaren, een scherpere focus, je stemming zal verbeteren en je zult meer zelfvertrouwen voelen. Het draait allemaal om het ontsluiten van de synergie tussen verschillende delen van je hersenen voor een betere versie van jezelf zonder te struikelen. Het helpt je de wereld in iets helderdere kleuren te zien.

Hoe microdosering werkt:

Hoewel het een specifiek proces is, is het toch eenvoudig. Het gaat er om van het nemen van een dosering met een tussenpoos van drie dagen en deze in je routine op te nemen.

– Neem ’s ochtends een dosis
– Wacht drie dagen om de volgende dosis in te nemen
– Herhaal hetzelfde een paar opeenvolgende weken

Waarom drie dagen uit elkaar? We raden elke derde dag aan, omdat de effecten op de eerste dag intens zijn. Op de tweede dag kun je genieten van het nagloeien van de effecten en op de derde dag wordt je psilocybine-tolerantie hersteld.

Wanneer je gaat vasthouden aan de routine gedurende een paar weken, zal dit leiden tot voortdurend opgewekte stemmingen, productiviteit en sociale interactie. Je gaat je leven stressvrij en ongehinderd door, zonder de spanningen van het moderne leven. In de tiende week neem je best een ​​pauze. Tijdens die pauze word je tolerantie volledig gereset en het risico op nadelige bijwerkingen wordt beperkt.

Effecten van microdosering

Met een microdosering die het consumeren van kleine doseringen betekent, wordt de kans op bijwerkingen drastisch verminderd. Als de psychedelische paddenstoelen je overweldigen, blijf dan kalm en adem op een regelmatige en rustige manier. Je kan ook suiker en vitamine C gebruiken om dit proces te versnellen.

Hoe bewaar je Microdosing magic truffels?

Zodra je het product hebt ontvangen, word je geadviseerd het binnen de 3 maanden te gebruiken. Wanneer je de verpakking opent, bewaar deze dan gekoeld bij 4 tot 8 graden Celsius.

Laat je geest ongehinderd werken, zonder de spanning van elke dag te ervaren en verken de wereld op een hoger niveau door een Microdosing-pakket van Hollandshigh te bestellen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Microdosering truffles” te beoordelen