Muskoka truffels

13.99

Muskoka Paddotruffels zijn de beste optie voor mensen die een introspectieve trip willen bereiken naast een sterk effect in de hersenen. Ze leveren intense beelden naast meer gefocuste zintuigen, en je omgeving zal vreemd en beter aanvoelen naarmate de effecten het overnemen. Je zult warme rillingen ervaren terwijl je in een euforie belandt die gepaard gaat met diepe gedachten. Bewaar deze mooie magic truffels goed, en ze zullen je goed van pas komen. Ze zijn ook makkelijk te gebruiken voor mensen die nog onervaren zijn met truffels. Het is de perfecte truffel om mee te gaan experimenteren. Bestel je Muskoka Magic truffels vandaag nog in onze Hollands High Webshop.

Magische en filosofische

Muskoka Paddotruffels zijn het beste voor elke beginner. De truffels zijn door de jaren heen gebruikt om reeds een lichte tolerantie op te bouwen voordat men zich waagt in de psychedelische wereld van kruiden. Het zijn psilocyben met psychedelische psilocybine. Het zijn hoogwaardige truffels die onder speciale omstandigheden worden gekweekt om een ​​perfect eindproduct te garanderen. Dit product is uitgegroeid tot een krachtige psilocybe die bijna door alle gebruikers werden geprobeerd. Zorg ervoor dat je zeker de richtlijnen voor consumptie volgt.

Effecten van Muskoka Magic Truffels

Het duurt maximaal een uur voordat Muskoka in werking treedt en begint met een warme rilling waar je misschien wel een beetje van schrikt. Het is echter heel normaal en je blijft het beste rustig zodat je niet in paniek slaat. Het is de perfecte truffel voor iedereen die op zoek is naar een doordachte soort met sterke effecten in de hersen. Ze bieden filosofische gedachten en verruimen je geest om de wereld intuïtiever te zien. Je kunt je verwachten aan buikkramp van het lachen en giechelen maar het maakt je wel spraakzamer dan je normaal bent.

De effecten zullen mensen om verschillende redenen op verschillende manieren beïnvloeden. Eén van de oorzaken is bijvoorbeeld je geschiedenis met magische truffels. De effecten zijn meer uitgesproken bij personen zonder ervaring. De hoeveelheid die je consumeert, bepaalt ook je trip, terwijl de stofwisseling van invloed is op hoe snel de effecten optreden. De reis kunnen zintuiglijke sensaties, met name geluid en kleur veroorzaken.

Hoe Muskoka Magic Truffels te gebruiken

Muskoka Magic Truffels worden oraal geconsumeerd en moeten goed worden gekauwd voordat ze worden ingeslikt. Ze geven de beste resultaten op een lege maag of, minstens twee uur nadat je hebt gegeten. Ze zullen een bittere, aardse smaak hebben die je kunt verdoezelen door er water bij te drinken. Vermijd gedurende deze tijd andere stimulerende middelen en gebruik vooral geen alcohol.

De dosering van Muskoka magic truffels is;

Beginner – Beginners worden geadviseerd om aan te vangen met slechts 10 g en ze zullen genieten van alle milde effecten van deze paddenstoelentruffel
Ervaren gebruikers – Als je genoeg ervaring hebt met de psychedelische paddenstoelentruffels, gebruik dan 20 gram en meer om nieuwe tripniveaus te ontgrendelen

Bewaren en voorzichtigheid

Muskoka magic truffels zijn bederfelijk en alle ongeopende verpakkingen moeten in de koelkast worden bewaard. Als je ze eenmaal hebt geopend, heb je een paar dagen om ze allemaal te consumeren, omdat koeling niet volstaat om ze lang te bewaren. Het moet op een koele, droge plaats worden bewaard, buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Haal de jouwe uit onze Hollands High webshop en geniet van reizen naar de ruimte en diep in de wereld van de filosofie.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Muskoka truffels” te beoordelen