Psilocybe Atlantis

13.99

Psilocybe Atlantis Truffels lijkt sterk op de Mexicana, maar is meer gegrond. Normaal gesproken ‘producten van Utopia genoemd, is de Atlantis opvallend dankzij de helderheid van de visuele effecten; geliefd en vol met schaduwen heeft dit gezorgd voor een grote support vanuit ervaren truffelgebruikers. Tevens heeft dit truffelassortiment een meer verbindende smaak en geur dan andere soorten.

Zeldzaam in het wild, maar van vanwege de skills van getalenteerde truffel verbouwers, overal verkrijgbaar: De Psilocybe Atlantis! De naam doelt wellicht op een verloren stad, maar deze truffel is dankzij onze specialisten niet verloren zoals de verloren Wereld Atlantis. De top is kegelvormig en heeft een diameter van 2 tot 4 centimeter. De stam is ongeveer 3 bij 3 centimeter en is glad en licht gestreept, soms zelf met een beetje reliëf. Het oppervlak van de top is bleek en donker gekleurd en wordt gekenmerkt door wat rosé achtige schaduwkleuren. Op plekken waar ze beschadigd is, wordt het blauw. De kiewen zijn donker, smal en zitten losjes aan elkaar vast. De stam heeft eenzelfde soort structuur en is karamel met kleine gekleurde schubjes, met name richting de onderkant. Ook hier is een blauwe kleur zichtbaar bij beschadigingen.

De effecten van Atlantis Truffels

Het merendeel van psychedelische truffels bevat een flinke dosis psilocybine. Logischerwijs zijn de effecten dan ook vergelijkbaar. De verschillen ontstaan vooral op basis van de verteringstelsel, de staat van zijn en het perspectief van de gebruiker. Terwijl je met sommige soorten een meer hallucinogeen effect krijgt, kunnen anderen juist een meer sociaal en spraakzaam effect opwekken.
Afhankelijk van grootte en inhoud van de maag, zullen de meeste effecten binnen 15 tot 45 minuten verschijnen. Na 4 tot 5 uur verdwijnen ze weer. Een typische trip, kenmerkt zich door snel sterker wordende effecten, waarna het stabiliseert en daarna stukje bij beetje weer afzwakt.

Een kleine greep uit de effecten die je zou kunnen voelen: lachbuien, veranderingen in schaduw en geluidswaarnemingen, dagdromen en heel veel enthousiasme.
Het stofje verantwoordelijk voor de effecten bij truffels, is psilocybine. Deze triptamine wordt meestal in je eigen lichaam gemaakt en heeft eenzelfde soort structuur als DMT. Hallucinogene paddenstoelen bevatten ook een deel water. Psilocybine is geen gevaarlijke stof voor het lichaam omdat er geen afvalstoffen achterblijven. Resultaat: een katerloze volgende ochtend met een hernieuwd inzicht en een nieuw begin.

Stap voor stap instructie om Atlantis Truffels te gebruiken

Alvorens de truffels te gebruiken kun je deze het beste bewaren in de koelkast. Voor een fijne trip gebruik je het beste 66% van de zakje (10 gram). Wil je een wat stevigere trip, kun je beter 15 gram pakken. Voor het beste effect eet je ze op een lege maag en kauw je er goed op. Je kunt de smaak ook verbeteren met wat yoghurt of sinaasappelsap. Je zou eventueel ook nog 20 minuten thee kunnen trekken nadat je de truffels fijn hebt gesneden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Psilocybe Atlantis” te beoordelen