Psilocybe Fantasia

15.99

De naam, Psilocybe Fantasia, zegt het al. Deze truffel zal je fantasie meer gronden en heeft grote visuele effecten. De standaard dosering is 5 gram Psilocybe rhapsodie, wat jouw gehele bestaan zal laten groeien. Jouw realiteit zal veranderen en alles zal significant zoeter proeven, verder lijken en voller aanvoelen. Koop Fantasia Truffels van Mush Magic online bij HollandsHigh!

Probeer het eens voor je te zien; een trip met je vrienden, starend naar het groene gras, dat alsmaar groener lijkt te worden. De lichtinval op de blaadjes aan de bomen. En telkens meer dingen die je opvallen in dit dromenland. Voor iemand met meer ervaring is altijd een hogere doses aan te raden. De impact van de trip is dan robuuster en alle aspecten komen sterker in je naar voren. Zoals bij elke trip, kun je een sterke band met je mede trippers ervaren, zul je meer lachen, praten, en je losser voelen dan ooit.

Kwaliteit, dosering en gebruik van de psilocybe Fantasia

De psilocybe Fantasia scoort een 3 op een schaal van 5 en valt dus onder de medium kwaliteit. 5 gram zou een goede dosis zijn om te kijken hoe je lichaam reageert. Probeer niet te denken, dat een 3 op de schaal van 5, betekent dat je elk laatste stukje moet nemen zonder enige rem. De impact kan nog steeds heel groot zijn, omdat elke truffels weer andere effecten heeft. Een dosering van 10 gram kan gebruikt worden als je meer ervaring hebt. 15 gram wordt echt als een hoge dosering gezien. Zet je schrap voor een nieuwe wereld vol met nieuwe interesses en aspecten, mogelijk gemaakt door de psilocybe Fantasia. Je kunt de truffel los opeten, maar je kunt er ook iets aan toevoegen voor een betere smaak. Wil je de truffels in de thee doen? Zorg er dan voor dat het water niet kookt, omdat er dan stukken van de werkzame stof verloren kunnen gaan.

Ervaar een paar uur het universum van verbeelding. Psilocybe Fantasia staat bekend om zijn robuuste visuals en kan je vreemde en ongewone intuities geven. Deze truffel heeft een mellow/medium kwalitreit omdat de eerste effecten van de Fantasia al merkbaar zijn vanaf 5 gram. Na 15 tot 30 minuten begin je de effecten al te voelen, en dit gaat dan 3 tot 6 uur door.

Let op!
Truffels zijn drugs die je beter niet combineert. Let er op dat je ze niet gebruikt als je down bent, of depressieve gevoelens ervaart. Zwangerschap en truffels gaan uiteraard ook niet samen! Stap niet in de auto als je truffels op hebt, en probeer het gebruik van alcohol en medicatie te vermijden. Truffels zijn niet geschikt voor mensen onder de 18 jaar.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Psilocybe Fantasia” te beoordelen