Hawaiian

22.00

Ben je op zoek naar een truffel die jouw creativiteit een boost geeft en je tegelijkertijd ook een relaxed gevoel geeft? Dan is Hawaiian zeker iets voor jou! Deze magische truffel zal je zintuigen vergroten waardoor je snel vervuld raakt met ontzag en bewondering. Gelijk daarna zul je creatieve gedachten krijgen en wordt jouw gedachtegoed ongecompliceerd.

Hawaiian mushrooms

Veel verwijzen naar de Hawaiian truffels als de bron van psychedelische wonderen, omdat de ervaringen extreem zijn, vooral als je het met een vriend neemt.

De structuur van Hawaiian

De Hawaiian magische truffels van Mister Maka zijn ongelooflijk stressvrij om te nemen. Ze hebben een aantrekkelijke smaak zodat iedereen er van kan genieten. Het actieve ingrediënt in Hawaiian staat bekend als psilocybine. Het is erg krachtig en geeft hallucinaties. Daarnaast gaat Hawaiian echter gepaard met fysieke nawerkingen zoals koude rillingen en rillingen over het hele lichaam. Wees daarom voorbereid.

Hawaiian Magic Truffels

Onze Hawaiian truffelverpakkingen zijn verpakt in zakjes van 22 gram. Als ze op de juiste manier worden bewaard, kunnen de Magische truffels 3 tot 4 maanden na aankoop meegaan en net zo krachtig zijn als vers. Na inname duurt het tot 1 uur voordat de magische truffels in je lichaam zijn opgenomen. Ze zouden dan 3 tot 4 uur na gebruik moeten vervagen. Gebruikers worden aangeraden de juiste doseren te nemen om gezondheidseffecten te voorkomen.

Koop Hawaiian magische truffels vandaag nog en ervaar de psychedelische wonderen!

P.S. Zorg ervoor dat u na de ervaring wat rust en water neemt, aangezien de reis eindigt met duidelijke vermoeidheid en dorst.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hawaiian” te beoordelen