Valhalla

22.00

Als je opzoek bent naar magische truffels die je in korte tijd naar het psychedelische rijd kan sturen, dan is Valhalla de truffel voor jou. Deze super krachtige truffels staan er bekend om je binnen een half uur te lanceren in de wereld van hallucineren en verbeelding. Koop valhalla magische truffels online bij Hollands High, jouw nummer een leverancier van natuurlijke highs!

Magische truffels Valhalla – een dijk van een achtbaan

Als je opzoek bent naar een magische truffel die je in korte tijd naar het psychedelische rijk kan sturen, dan is Valhalla de truffel voor jou.  Van deze supersterke magische truffels is bekend dat ze de gebruikers binnen een uur in de werelden van hallucinaties en verbeeldingskracht katapulteren. Verwacht onder de indruk te zijn van de intense beelden, momenten van wijsheid en verhoogde creativiteit. Zorg dat je in een rustige en vertrouwde omgeving bent.

Hoewel de oorsprong van Valhalla nog moet worden vastgesteld, levert het veel op. Anderen geloven dat ze van nature is ontstaan, terwijl sommigen geloven dat het ergens in Nederland gefokt is.

Effecten van Valhalla

In tegenstelling tot de meeste andere truffels die de gebruiker naar de rand van Hallucinaties sturen, sleept magische truffels Valhalla je diep in de psychedelische wereld. Ze bieden je een krachtig avontuur in ongeveer een half uur tot een uur na het consumeren. Je zult voor de komende 4 tot 6 uur willekeurige hallucinaties ervaren. De beelden kunnen voor sommige gebruikers verwarrend en overweldigend zijn, terwijl ze geometrisch en betekenisvol zijn voor anderen.

Na een tijdje zal je ook merken dat je filosofischer wordt. Je kunt je gedachten en opvattingen analyseren, en in het proces een beter inzicht krijgen in jou en de realiteit.

Gebruik magische truffels Valhalla

Om de optimale effecten van de truffels te ervaren, zal je de juiste instelling en humeur moeten hebben. Terwijl sommige gebruikers de truffels gebruiken op feesten en evenementen, is het in een meer vertrouwde omgeving vaak leuker. Als je de truffels met mensen gebruikt die dicht bij je staan kun je meer comfort ervaren, en kan dit ook je band verbeteren. De truffels consumeren op een lege maag zorgt voor het beste effect. Je kunt de truffels op verschillende manieren consumeren, zoals in thee of op brood.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Valhalla” te beoordelen