Amazonian

39.9549.95

Iedereen die opzoek is naar psychedelische ervaringen die lijken op die van de oude sjamanen, Amazonian Magic Mushrooms is wat je zoekt. Met mogelijkheden om je te helpen met je zoektocht naar de ziel, is Amazonian uitgegroeid tot een van de wereldfavorieten. Deze cubensis zorgt voor een snelle kolonisatiesnelheid.

Geen Garantie op Growkits

Vanwege de kwetsbaarheid en versheid van het product bieden wij geen garantie op growkits. Het bestellen en kweken van growkits is geheel op eigen risico. Bij Growkits kunnen wij geen vervanging opsturen of uw order retourneren indien uw geen succesvolle oogst heeft behaald.

Paddo Kweekset Amazonian

Omdat de meeste Amazonian Mushrooms zich in Midden en Zuid Amerika bevinden, wordt aangenomen dat zijn oorsprong zich in de Amazone bossen bevindt. Er wordt gedacht dat de tribale sjamaangroepen van de Amazone de paddestoelen gebruikten bij het uitvoeren van hun spirituele rituelen. Hoewel dit niet bewezen is.

Effecten van Amazonian paddo’s

Amazonian brengt vreugde en enthousiasme aan de gebruiker. Als je opzoek bent naar de sjamanistische vermogens van de Amazones, is dit de ideale keuze. De Psilocybe Cubensis heeft de eigenschappen om blijdschap en energie af te geven. Doe je dansschoenen aan want van de paddo’s krijg je veel energie. Verwacht een krachtige lichaam ophef die je naar de kosmos zal brengen. Verwacht een spirituele verlichting zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Je zult visuals ondergaan die je creativiteit en filosofisch denken zullen verhogen. Het is het perfecte middel als je even wilt ontsnappen van de wereld.

Het kweken van de Amazonian Mushrooms

Deze soort staat bekend om zijn grote ronde hoeden en snel groeiende eigenschappen. Ze groeien groter in vergelijking met andere paddo’s. De hoeden zijn vaak plat met een roodbruin kleurig midden. Ze zullen groeien tot hoogten van ongeveer 15 tot 30 cm.

De paddo kweekset bevat:

  • Een film van perliet om water vast te houden
  •  Roggecake
  • Een deklaag/vermiculiet

Als je de set in handen hebt werkt het eenvoudig, je moet dagelijks water geven en wachten. Je kunt mest, stro en granen gebruiken om goede opbrengsten te krijgen.

Wat kun je verwachten van deze verse paddo’s?

  • Een groei periode van 10 tot 12 dagen
  • Een groei temperatuur van 23 tot 27 graden Celsius
  • Een bloei temperatuur van 23 tot 27 graden Celsius

Je kunt een opbrengst van 400 tot 600 gram verse Paddo’s verwachten na enkele weken. Amazonian is een makkelijke paddenstoelsoort om te kweken. Geniet van haar gedroogde paddo’s en verken de hemel.

Extra informatie

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Amazonian” te beoordelen