Ban Hua Thai

39.9549.95

Ban Hua Thai is een krachtige Thaise paddo soort. De Ban Hua Thai paddo’s zijn perfect voor ervaren gebruikers. Voor Beginners wordt het aangeraden om met een kleine dosis te beginnen, omdat de effecten overweldigend kunnen zijn. Ze groeien met ronde hoeden met een groei periode van minder dan twee weken. Het is makkelijk te kweken wat het ideaal maakt voor de beginnende kweker.

Geen Garantie op Growkits

Vanwege de kwetsbaarheid en versheid van het product bieden wij geen garantie op growkits. Het bestellen en kweken van growkits is geheel op eigen risico. Bij Growkits kunnen wij geen vervanging opsturen of uw order retourneren indien uw geen succesvolle oogst heeft behaald.

Oorsprong van Ban Hua Thai paddo’s

Deze enthousiaste groeier is afkomstig uit het schilderachtige vissersdorp Ban Hua Thanon in Thailand. Het was oorspronkelijk precies naar het dorp vernoemd, maar dit is later veranderd. De reden hiervoor blijft onbekend. Een wel bekende etnomycoloog bekend als John W. Allen heeft in 1991 de westerse wereld geïntroduceerd aan de magische wereld van magische paddo’s.

De soort is geliefd in Thailand op verschillende Thaise drugsmarkten. Het is door de autoriteiten verboden, omdat het deel uitmaakt van de verboden hallucinogene drugs.

Effecten van Ban Hua Thai paddo´s

Ban Hua Thai is een zeer hallucinogene soort. Het maakt al een tijdje deel uit van de Thaise cultuur en wordt gebruikt om hallucinaties op te wekken. De reis van paddo´s geeft je visuele trips terwijl je een reis maakt naar de kosmos.

Verwacht nieuwe filosofische gedachten te hebben terwijl je onder invloed bent van deze prachtige psychedelische paddenstoel. Het is krachtig en moet met de nodige voorzichtigheid worden ingenomen. Beginnende gebruikers wordt geadviseerd lage doseringen te gebruiken en een tolerantie voor de soort te ontwikkelen.

Zodra u de kweekset voor verse paddo’s heeft besteld en ontvangen, vindt u het volgende bij het uitpakken.

Inhoud van Mycelium Ban Hua Thai:

  • Een film van perliet om water vast te houden
  • Roggecake
  • Een deklaag/vermiculiet

De eerste generatie Ban Hua Thai soort was een wilde plantenschimmel en produceerde onvoorspelbaar. De huidige soort van de derde generatie geeft stabiele opbrengsten, is snel en gemakkelijk te kweken en geeft de voorkeur aan warme temperaturen. Met optimale omstandigheden, zal de myceliumbox je enorm belonen.

Wat kun je verwachten van Ban Hua Thai:

  • Een groei van 12 tot 14 dagen
  • Een groei temperatuur 28 tot 30 graden Celsius
  • Een bloei temperatuur tussen 23 en 26 graden Celsius

Als je Thailand bezoekt, zal je lokale hotels vinden die deze hallucinogene paddo´s verkopen.

Extra informatie

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ban Hua Thai” te beoordelen