Golden Teacher

39.9549.95

Als je opzoek bent naar grote, elegante en volle cubensis, is Golden teacher een perfecte keuze voor jou. Het zal de kweker een goede opbrengst geven, en een unieke uitstraling. Haar oorsprong is nog steeds een mysterie. Deze magische paddo’s stralen met gouden doppen en dikke ivoorkleurige stammen. Kweek de Golden Teacher paddo’s thuis en ervaar een spirituele reis, die voor altijd in je geheugen zal blijven.

Geen Garantie op Growkits

Vanwege de kwetsbaarheid en versheid van het product bieden wij geen garantie op growkits. Het bestellen en kweken van growkits is geheel op eigen risico. Bij Growkits kunnen wij geen vervanging opsturen of uw order retourneren indien uw geen succesvolle oogst heeft behaald.

Hollands High kweek-set Golden Teacher

Golden Teacher is een van de meest herkenbare paddo soorten. Hoewel de genetische oorsprong onbekend is, wordt aangenomen dat het is ontdekt in mest in Georgia, VS. Andere oorsprong theorieën plaatsen de eerste waarneming in de wildernis van Florida. Hoewel beide nooit zijn bewezen is het een feit dat ze halverwege de jaren 80 beschikbaar kwamen voor telers. Hieronder kijken we naar de kenmerken van de soort en hoe je de kweek-set voor psychedelische paddo’s kunt gebruiken.

Effecten van Golden Teacher

Afgezien van het gouden uiterlijk waaraan het zijn naam ontleent, leveren golden teacher paddo’s een mild psychedelisch effect. Dit is de perfecte soort voor beginnende gebruikers, omdat deze hen niet zal overweldigen. Ze hebben helende kwaliteiten die voortkomen uit spiritualiteit. Het geeft je niet alleen een trip ervaring maar ook een spirituele ontwakening.

Ongeveer een half uur tot uur na het innemen van de magische paddo’s, zal je de effecten ervaren die je een verlicht en inspirerend gevoel geven. Je zult je één voelen met de natuur om je heen, en je zult voelen dat je geest en ziel langzaam genezen. De perfecte dosering van de magische paddo’s liggen tussen de 1 en 2.5 gedroogde truffels.

Kenmerken van Golden Teacher

De Golden Teacher groeit in grote, mooie gouden hoedjes. Ze worden bedekt in gele spikkels en karamel kleurige stammen. Deze soort is een echte eyecatcher voor je kweekruimte.

Het groeien van verse paddo’s is gemakkelijk, en zal voor grote opbrengsten zorgen. Deze soort zal zich uitbreiden en groter worden in vergelijking met andere Psilocybe cubensis soorten. Als deze paddo´s gedroogd zijn zal het gewicht belonend zijn.

Inhoud van de Golden Teacher kweek-set

Wanneer je de Golden Teacher kweek-set koopt, kun je het volgende verwachten in de set;

  • Een film van perliet om water vast te houden
  • Roggecake
  • Een deklaag/vermiculiet
  • handleiding

Wat kun je verwachten van deze kweek-set?

  • Een groei periode van 12 tot 14 dagen.
  • Een groei temperatuur van 28 tot 30 graden Celsius
  • Een vrucht temperatuur van 23 tot 26 graden Celsius

Verwacht niet te veel van het kweken van deze magische paddo’s. Zorg dat je klaar bent voor een psychedelische les.

Extra informatie

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Golden Teacher” te beoordelen