Mazatapec

39.9549.95

Als je opzoek bent naar magische paddo’s met grote oogsten, dan is de Mazatapec kweek-set perfect voor jou. Het beloofd meer opbrengsten in vergelijking met andere Psilocybe Cubensis, echter zullen de eerste drie opbrengsten groter zijn dan de rest. Het heeft een makkelijke handleiding en is makkelijk in verzorging. Ze hebben een betere weerstand in vergelijking met andere paddo kweek-sets. Voeg dit juweeltje toe aan je collectie, en geniet van de opbrengst!

Geen Garantie op Growkits

Vanwege de kwetsbaarheid en versheid van het product bieden wij geen garantie op growkits. Het bestellen en kweken van growkits is geheel op eigen risico. Bij Growkits kunnen wij geen vervanging opsturen of uw order retourneren indien uw geen succesvolle oogst heeft behaald.

Psychedelische paddo kweek-set Mazatapec

De Mazatapec magische paddo krijgt zijn naam van zijn semi officiële oorsprong, de Mazateca regio. De inheemse bevolking van Huautla Jimenez in Mexico gebruiken paddo’s in sommigen van hun rituelen. Het ceremoniële gebruik van de psychedelische paddo’s is bekend geworden over de hele wereld.

Effecten van Mazatapec paddo’s

De hedendaagse Sjamanen van Mexico gebruiken Mazatapec voor zijn krachtige schoonheid. Ze werd gebruikt in heilige rituele om te verbinden met de geesten en voorouders om pijn te verlichten. In de westerse wereld was het toegestaan zulke rituele te ondergaan, dit leidde tot een intensieve psychedelische beweging over de wereld.

Zoals vele andere magische paddo’s, neemt de Mazatapec je mee op een visuele reis. Blijf rustig en laat je leiden door de psychedelische wereld. De Mazatapec paddo’s hebben ook aangetoond een verlichtende werking te hebben op fysieke pijn, dit kun je vergelijken met de werking van paracetamol.

Kenmerken van Magische paddo’s Mazatacpec

De Mazatapec groeit tot een gemiddelde grootte in een relatief langzaam tempo. Ze zijn uniek doordat de hoedjes dicht blijven, de stammen zijn lang en hebben een bleek uiterlijk. Je kunt ze ook herkennen aan de klok vormige hoedjes.

Inhoud van de Mazatapec kweek-set

Iedereen die de kweek-set koopt wil meteen beginnen met het kweken van de magische paddo’s. Dit is wat je kunt verwachten in de verpakking;

  • Een film van perliet om water vast te houden
  • Roggecake
  • Een deklaag/vermiculiet
  • handleiding

Voorbereiding en groei Psilocybe Cubensis Mazatapec

Mazatapec is een makkelijk te groeien soort, ze verreisd weinig onderhoud en een hoop geduld. Zorg ervoor dat de omgeving waar je de kweek-set uitpakt gedesinfecteerd is, en je je handen gewassen hebt. Zorg ervoor dat je de ramen sluit in de ruimte, dit voorkomt besmettingen.

Wat kun je verwachten van deze kweek-set

  • Een groei periode van 10 tot 13 dagen.
  • Een groei temperatuur van 28 tot 30 graden Celsius
  • Een vrucht temperatuur van 23 tot 26 graden Celsius

 

 

 

Extra informatie

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mazatapec” te beoordelen