Mckennaii

39.9549.95

Psilocybe Cubensis McKennaii is een ongewone maar fascinerende magische paddo in groei en effecten. Hoewel ze een korte lengte hebben, compenseren ze in grote aantallen en kracht. De Mckennaii is een grote favoriet onder oordeelkundige psychedelische fanaten, haar uiterlijk zal indruk op je maken. Ze veranderen snel in vorm en hoed grootte. Ze zullen ook van kleur veranderen in de groei cyclus. Verwacht een intense en levendige trip.

Geen Garantie op Growkits

Vanwege de kwetsbaarheid en versheid van het product bieden wij geen garantie op growkits. Het bestellen en kweken van growkits is geheel op eigen risico. Bij Growkits kunnen wij geen vervanging opsturen of uw order retourneren indien uw geen succesvolle oogst heeft behaald.

Magische paddo’s kweek-set McKennaii

Magische paddo’s Mckennaii is een krachtige soort met grote opbrengsten. Het introduceert je in een nieuw universum met levendige trips. Je zult de effecten van de Mckennaii paddo’s snel na het consumeren ervaren. Je zult je één voelen met de natuur, en een connectie krijgen met hogere krachten in het universum tijdens je psychedelische avontuur.

Oorsprong van Psilocybe Cubensis Mckennaii

De Mckennaii paddo heeft zijn naam te danken aan een beroemde schrijver en psychedelische liefhebber, Terence Kemp Mckenna. De oorsprong van de soort blijft een mysterie, daardoor is het vernoemd naar een gerespecteerde psychonaut.

Effecten van de Magische paddo Mckennaii

Het word aangeraden voor beginnende gebruikers om deze verse paddo’s zorgvuldig te gebruiken. De kracht van de paddo’s kan een onervaren gebruiker overweldigen. Let er ook op dat deze soort je op een seksuele trip kan brengen. Je kunt een verhoogd gevoel van blijdschap en energie ervaren tijdens je reis door de psychedelische wereld.

Eigenschappen van psychedelische paddo Mckennaii

Mckennaii paddo’s zijn fascinerend om te observeren tijdens het groeien. Ze veranderen van vorm en kleur tijdens hun cyclus. Je kunt de stam zien buigen en slanker worden tijdens het groeien. Een van de meest geweldige kenmerken is de verandering in kleur van licht geel naar donker bruin.

Inhoud van Mckennaii magische paddo kweek-set

De Psilocybe Cubensis Mckennaii kweek-set arriveert klaar voor gebruik bij jou thuis. In de kweek-set zal je het volgende vinden.

  • Een film van perliet om water vast te houden
  • Roggecake
  • Een deklaag/vermiculiet
  • handleiding

Groeien van de Mckennaii magische paddo’s

Het kweken van Mckennaii paddo’s is simpel. De kweek-set is onderhoudsvrij ontworpen, met dank aan zijn volledig gekoloniseerd substraat laag. Met minimale moeite zal je beloond worden met een grote opbrengst.

Wat kun je verwachten van deze kweek-set?

  • Een groei periode van 12 tot 14 dagen.
  • Een groei temperatuur van 28 tot 30 graden Celsius
  • Een vrucht temperatuur van 18 tot 27 graden Celsius

Extra informatie

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mckennaii” te beoordelen