Mokum B+

39.9549.95

Magische paddo’s Mokum B+ is een van de meest unieke psilocybes. Het heeft populariteit rondom de wereld gewonnen, met als reden dat ze mooie vruchten afwerpen die tot wel 30 cm groot kunnen groeien. Met de Mokum B+ kweek-set zal door een goede verzorging gegarandeerd meerdere opbrengsten ontvangen. Je zult een minimum van 4 opbrengsten ontvangen zolang je de paddo’s goed verzorgd.

Geen Garantie op Growkits

Vanwege de kwetsbaarheid en versheid van het product bieden wij geen garantie op growkits. Het bestellen en kweken van growkits is geheel op eigen risico. Bij Growkits kunnen wij geen vervanging opsturen of uw order retourneren indien uw geen succesvolle oogst heeft behaald.

Oorsprong van Psilocybe Cubensis Mokum B+

De meeste paddo soorten hebben een mysterieuze afkomst, evenals Mokum B+. Volgens vele was een zekere Meneer G uit Florida de eerste teler van de psilocybe Mokum B+. Dit verhaal is in twijfel genomen aangezien er meerdere Meneer G’s zich hebben uitgesproken in het openbaar. Ondanks dat, als hij de eerste kweker was, kunnen we hem dankbaar zijn voor het schenken van een populaire en gewilde soort.

Effecten van Psychedelische Magische paddo’s

Mokum B+ is een erg positieve soort die de stemming en perceptie van de gebruikers veranderd. Je zult je verheven voelen al 20 minuten na het consumeren van de Psychedelische Mokum B+ paddo’s. Je zult meegenomen worden in een trip naar het universum waar je enthousiast van wordt.

De magische paddo´s staan bekend om het verhogen van de psychedelische kant van de gebruikers. Ben klaar om om diepgaande levenslessen te ervaren terwijl je andere dimensies van de realiteit doorkruist. Mokum B+ staat er ook bekend om een minder misselijk gevoel te brengen na het consumeren.

Eigenschappen van Magische paddo Mokum B+

Mokum B+ is een vruchtbare groeier. Het produceert grote vruchten die tot wel 30 cm geregistreerd zijn. De stammen groeien tot ongeveer tussen de 15 en 20 cm, met een diameter van gemiddeld 2 tot 7 cm. De soort groeit in verschillende omstandigheden, met voorkeur aan een warmer klimaat. Mokum B+ heeft karamel kleurige hoeden met witte stammen.

Inhoud van Mokum B+ kweekset

Om deze prachtige paddo’s te kweken, heb je een psychedelische paddo kweek-set nodig. Je zult het volgende vinden in de verpakking.

  • Een film van perliet om water vast te houden
  • Roggecake
  • Een deklaag/vermiculiet
  • Handleiding

Groeien van de magische paddo Mokum B+

Mokum B+ groeit overal, het maakt geen onderscheid tussen teeltgebieden met buitenteelt in verschillende omstandigheden. De soort doet het goed in zowel de winter als de zomer. Het is veelzijdig en makkelijk te groeien, wat het makkelijk maakt voor beginnende kwekers. Met de juiste omstandigheden zal de opbrengst overvloeien

Wat kun je verwachten van deze kweek-set?

  • Een groei periode van 8 tot 10 dagen.
  • Een groei temperatuur van 28 tot 30 graden Celsius
  • Een vrucht temperatuur van 7 tot 37 graden Celsius

Extra informatie

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mokum B+” te beoordelen