Red Boy

39.9549.95

Als de originele magische paddo PF je heeft verleid, dan zal psilocybe cubensis Red Boy je omver blazen. De soort die in opvallend rood groeit, is uitgegroeid tot een favoriet onder magische paddo experts. De prachtige en spannende paddo beloond de kweker met unieke vruchten die relatief milde effecten zal brengen. Hierdoor is dit een perfecte soort voor beginnende gebruikers.

Geen Garantie op Growkits

Vanwege de kwetsbaarheid en versheid van het product bieden wij geen garantie op growkits. Het bestellen en kweken van growkits is geheel op eigen risico. Bij Growkits kunnen wij geen vervanging opsturen of uw order retourneren indien uw geen succesvolle oogst heeft behaald.

Oorsprong van Magische paddo Red Boy

In het begin werd gedacht dat psychedelische paddo Red Boy een nieuwe soort was. Echter bleek het na verdere inspectie een mutatie te zijn van de PF paddo. Deze ouder van de soort had zijn moment van roem in 1990 tot zij plotseling verdween. De opvallende rode kleur is anders dan de gebruikelijke zwarte of paarse sporen die je bij andere soorten ziet. Dit is het gevolg van genetische mutatie.

Effecten van Psilocybe Cubensis Red Boy

Terwijl deze soort agressief snel groeit, zijn de effecten van de magische paddo een stuk milder. Verwacht wel de gebruikelijke visuele ervaring van de magische paddo’s. Evenals andere psychedelisch effecten. Je zult zachtjes gelanceerd worden in het rijk van de psychedelische wereld. Deze soort is perfect voor gebruikers die nog aan het experimenteren zijn.

Kenmerken van Magische paddo Red Boy

De soort Red Boy is aangenaam voor het oog. Ze groeit tot een grote pezige stam met een mooie ronde hoed. Ze hebben rode sporen die ze opvallend maken.

Inhoud van Red Boy kweek-set

Psilocybe Cubensis Red Boy kweek-set wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor het kweken van je eigen Red Boy paddo’s. In de verpakking vind je het volgende;

  •  Een film van perliet om water vast te houden
  • Roggecake
  • Een deklaag/vermiculiet
  • handleiding

Groeien van Red Boy paddo’s

Het kweken van magische paddo Red Boy is een simpele taak. De kweek-set is voorbereid voor het planten. Alles wat je hoeft te doen is Red Boy te voorzien van de beste groei omstandigheden. Het is belangrijk schoon te werken wanneer u bezig bent met de magische paddo’s. Het is dan ook erg belangrijk uw kweekplek te desinfecteren, uw handen te wassen en ramen dicht te doen tijdens het kweken van de paddo’s, om besmettingen te voorkomen.

Wat kun je verwachten van deze kweek-set?

  • Een groei periode van 12 tot 14 dagen.
  • Een groei temperatuur van 28 tot 30 graden Celsius
  • Een vrucht temperatuur van 18 tot 27 graden Celsius

Extra informatie

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Red Boy” te beoordelen