Treasure Coast

39.9549.95

Over Treasure Coast

Treasure coast groeit agressief en de vruchten groeien snel, groot en in compacte clusters. De opbrengst zal je zeker van de aarde tillen en je op weg brengen naar een reis naar het universum van een andere realiteit. Alles wat je nodig hebt is een verse paddo kweek-set en geduld en je zult beloond worden met een buitengewone trip.

Growkit Handleiding

Onze growkits worden geleverd met een handleiding. Voor een uitgebreidere handleiding, bekijk onze blog via deze link:

Geen Garantie op Growkits

Vanwege de kwetsbaarheid en versheid van het product bieden wij geen garantie op growkits. Het bestellen en kweken van growkits is geheel op eigen risico. Bij Growkits kunnen wij geen vervanging opsturen of uw order retourneren indien uw geen succesvolle oogst heeft behaald.

Oorsprong van Psilocybe Cubensis Treasure Coast

Zoals de naam dicteert, is Treasure Coast ontdekt aan de oostkust van Florida. Het is vernoemd naar het deel waar het is gevonden. Dat deel van de kust heeft zijn naam te danken aan de grote hoeveelheid schatten die aanspoelden. Veel schipbreuken ontstonden in de omgeving, waardoor er veel spullen aanspoelden. De paddo’s zouden ontdekt zijn tijdens het fokken in runder en paardenmest, maar net als vele andere verhalen is er geen bewijs.

Effecten van Magische paddo Treasure Coast

Hoewel de bestemming van de reis onbekend is, zullen de magische truffels je begeleiden in een reis naar het universum van een andere realiteit. Het is een beloning die past bij het geduld wat je had tijdens het groeien van de magische paddo’s. Je zult de effecten snel voelen maar zullen minder worden zodra jij en het universum samen komen in vrede.

Gebruikers hebben aangegeven zich verlicht te voelen na het nemen van de magische paddo’s. Je zult je een voelen met de natuur, en het zal ervoor zorgen dat je je geest en verstand kunt genezen. De aangeraden dosering is ongeveer 1 tot 2.5 gram gedroogde paddo’s. De dosering hangt af van verschillende factoren zoals gewicht en tolerantie.

Kenmerken van Magische paddo Treasure Coast

De Treasure Coast paddo´s zijn niet heel groot, maar compenseert in de grote hoeveelheid opbrengst die het je oplevert. Hij groeit in grote compacte clusters. Het is een vruchtbare soort die meestal wit kleurige is. Hij zal dikke witte stammen met beige hoeden krijgen. De hoeden kunnen groeien met een witte verkleuring.

Inhoud van de Paddo Mycelium box Treasure Coast

Wanneer je de kweek set ontvangt, zul je het volgende in de verpakking vinden;

  • Een film van perliet om water vast te houden
  • Roggecake
  • Een deklaag/vermiculiet
  • handleiding

Groeien van Magische paddo kweek set Treasure Coast

Zoals de meeste paddo soorten, Treasure Coast is makkelijk te cultiveren en te onderhouden. Het is niet de snelst groeiende paddo soort, maar het zal je belonen met meerdere grote opbrengsten. Alles wat je nodig hebt is geduld en vochtigheid wat je kan creëren met gebruik van een vernevelingsflesje.

Wat kun je verwachten van deze kweek-set?

  • Een groei periode van 14 tot 18 dagen.
  • Een groei temperatuur van 28 tot 30 Graden Celsius
  • Een vrucht temperatuur van 23 tot 27 Graden Celsius

Extra informatie

Merk: No selection

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Treasure Coast” te beoordelen