Atomic

19.95

Na een lange werkweek verdien je een dag om af te koelen. Er is geen betere manier om dat te doen dan uitgaan om te feesten, gesteund door de energie van een atoombom. De natuurlijke kruidenpillen zullen je denkvermogen verbeteren en hun talrijke ingrediënten gebruiken om de gevolgen van te veel drinken, een kater, aan te pakken. Of het nu gaat om de juiste energie voor een feestje of het doorhalen van de nacht met lezen, deze pillen zullen leveren wat je nodig hebt. Ze zijn perfect voor alle situaties die een energieboost nodig hebben. Haal vandaag nog je Atomic Party Pills bij onze Hollands High Webshop.


Ingrediënten van Atomic Party Pills

De Atomic Party Pills worden verpakt in kleine dozen met elk 6 pillen. Het is het resultaat van de makers die proberen mensen een natuurlijke bron van energie en verbeterde cognitieve mogelijkheden te geven. De ingrediënten worden geoogst uit gezonde planten die volgens de beste praktijken over de hele wereld worden geteeld. De gebruikte ingrediënten zijn onder andere; L-Tyrosine – 143 mg, Lepidium meyenii – 71 mg, Methionine – 150 mg, 2-sulfonamide – 36 mg, Chroom – 100 mcg, Guarana-extract – 114 mg, Nicotinezuur – 36 mg.

Effecten van Atomic Party Pills

Als je de energie en het leven van het feest wilt zijn, probeer dan de Atomic Party Pill. Ze zullen urenlang non-stop energie leveren en opwindend je geest en lichaam verbeteren. Het is perfect voor verschillende situaties, zoals het opnieuw opladen na een lange dag werken of vol gas gaan met vrienden op een feest.

Hoe Atomic Party Pills te gebruiken

Atomic party pills zullen de gebruiker beïnvloeden afhankelijk van hun tolerantie. De aanbevolen hoeveelheid is 1 tot 6 pillen per dag, afhankelijk van de gewenste effecten. Spoel de pillen weg met water en drink voldoende. Je kunt je favoriete drankje gebruiken na 15 minuten om de effecten van de feestpillen te verbeteren.

Voorzichtigheid

Zorg ervoor dat je de pillen buiten het bereik van kinderen en huisdieren houdt, omdat ze deze kunnen overweldigen. Iedereen die te maken heeft met een medisch probleem, medicijnen gebruikt, zwanger is of borstvoeding geeft, moet contact opnemen met hun zorgverleners voor advies voordat ze Atomic gebruiken. Je wordt ook geadviseerd om koffie en energiedranken te vermijden bij het gebruik van de pillen. Stop met gebruik en raadpleeg een arts als je eventuele bijwerkingen ervaart.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Atomic” te beoordelen