Dance-E

11.00

Happy caps is een breed scala aan capsules gemaakt om verschillende sensaties te bieden tijdens verschillende situaties. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken combineert het team achter de productie ervan ingrediënten gesynthetiseerd uit verschillende bronnen om gemakkelijk in te slikken pillen te maken. Een van deze capsules van Happy caps is The Dance-E, een krachtige energizer met een vleugje euforie toegevoegd. Gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, is het ontworpen om gebruikers te dienen door eindeloze uitbarstingen van energie te bieden.


Door toonaangevende methoden in de industrie neemt de formule die wordt gebruikt in Dance-E pillen je mee naar een langdurige staat van extase waarin je de hele nacht kunt dansen. Daarom worden Dance-E capsules aanbevolen voor festivals, dansfeesten en avonden uit.

Ingrediënten van Dance-E

Gemaakt met een unieke mix van ingrediënten, geven de capsules je ongeëvenaarde energie in een ogenblik. De gebruikte ingrediënten zijn onder andere creatine 395 mg, Centella Asiatica 67 mg, Choline 53 mg, Ginkgo Biloba 70 mg, Ashwagandha 200 mg om gebruikers een euforische en heldere high te geven. Bovendien worden natuurlijke ingrediënten zoals druivenpittenextract en vitamine B6 0,47 mg toegevoegd aan de krachtige mix. Rhodiola rosea 35 mg, Curcuma 35 mg, Bacopa monnieri 33 mg, piper nigrum-extract 2 mg en Guarana, dat 30% cafeïne bevat, worden ook gebruikt om de Dance-E capsules te maken.

Effecten van Dance-E

De gebruikte ingrediënten reageren met elkaar in een unieke synergie die je urenlang maximale aandacht geeft. Bovendien zullen deze capsules je een energieboost geven die genoeg is om te blijven feesten tot de zon opkomt. Het is het perfecte alternatief voor traditionele feestpillen met een reputatie in de competitieve industrie.

Hoe Dance-E te gebruiken en dosering

Neem een ​​of twee capsules 45 minuten voor de gewenste effecten, afhankelijk van je lichaamsgewicht. Een enkele Happy Caps-verpakking bevat slechts vier capsules die bij voorkeur voor twee dagen moeten worden gebruikt. Overschrijd daarom niet de aanbevolen dosering van twee pillen in 24 uur.

Waarschuwing

Ondanks de geweldige effecten hebben Dance-E capsules het potentieel om schadelijk te worden als ze niet zoals aanbevolen worden gebruikt. Afgezien van de aanbevolen dosering van twee pillen per dag, mogen de pillen niet worden gebruikt in combinatie met alcohol, medicijnen of andere drugs. Gebruik de pillen bovendien niet tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding. Raadpleeg je arts voor eventuele andere vragen over het gebruik of de effecten.

Extra informatie

Merk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dance-E” te beoordelen